Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συλλήψεις για ναρκωτικά

Σε συλλήψεις για ναρκωτικά προχώρησε την περασμένη Παρασκευή η Αστυνομία στα Χανιά.
Πιο συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης, που εκδόθηκε το Σάββατο, αναφέρονται οι παρακάτω υποθέσεις:
– Το βράδυ της Παρασκευής συνελήφθη στα Χανιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, ένας ημεδαπός, ηλικίας 32 ετών, για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, ότι ο 32χρονος ´κατέχει και διακινεί ναρκωτικές ουσίες στην πόλη των Χανίων, αφού εντοπίστηκε, τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση. Ακινητοποιήθηκε κατά τον χρόνο που οδηγούσε τρίκυκλη μοτοσυκλέτα και διαπιστώθηκε να έχει στην κατοχή του μία μεγάλη αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους ενός κιλού, η οποία και κατασχέθηκε. Βρέθηκαν επίσης στην κατοχή του και κατασχέθηκαν: το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, ως προερχόμενο από πώληση ναρκωτικών ουσιών και 2 κινητά τηλέφωνα ως μέσα επικοινωνίας – αγοραπωλησίας ναρκωτικών ουσιών´.
– Το ίδιο πρωί συνελήφθησαν στα Χανιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, ένας ημεδαπός, ηλικίας 20 ετών και ένας αλλοδαπός, ηλικίας 23 ετών, υπήκοος Τυνησίας, για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Στην ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης αναφέρεται:
´Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, ότι οι παραπάνω κατέχουν και διακινούν ναρκωτικές ουσίες στην πόλη των Χανίων, ενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικίας τους, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, ανιχνευτή ναρκωτικών ουσιών, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 16 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 87 γραμμαρίων´.
– Το βράδυ της ίδιας μέρας ´στα Χανιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ηλικίας 21 και 24 ετών, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν 50 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης σε δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες´.
– Την περασμένη Παρασκευή επίσης ´συνελήφθη στον Αγιο Ονούφριο, από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Χανίων, ένας ημεδαπός, ηλικίας 31 ετών, διότι κατελήφθη να κατέχει μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης´.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα