Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Με βροχές η Καθαρά Δευτέρα

Με βροχές,  σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, θα γιορτάσουμε την Καθαρά Δευτέρα. Πάντως, ο καιρός προβλέπεται να επιδεινωθεί περισσότερο την ερχόμενη Τρίτη.
Σύμφωνα με τον διευθυντή της ΕΜΥ, μετεωρολόγο Μ. Λέκκα, η πρόγνωση για τον καιρό των επομένων ημερών έχει ως εξής:
– ΣΑΒΒΑΤΟ: Οι καιρικές συνθήκες θα είναι γενικά καλές  χωρίς να αποκλείονται πρόσκαιρα κάποιες βροχές ειδικά στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί με ένταση 3 – 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει στους 16 βαθμούς.
– ΚΥΡΙΑΚΗ: Η ημέρα θα ξεκινήσει καλά, σταδιακά θα υπάρχει μια ενίσχυση των δυτικών ανέμων που θα φτάσουν τα 5 – 6 μποφόρ, ενώ αργότερα στα πελάγη 6 – 7 μποφόρ. Οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και δεν αποκλείεται μετά το μεσημέρι να υπάρξει μια παροδική βροχή ειδικά στα Δυτικά. Εκτιμάτε ότι όπου έχουν προγραμματιστεί καρναβαλικές εκδηλώσεις αν υπάρξει κάποια βροχή θα είναι παροδική.
– ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ: Οι νεφώσεις θα είναι αυξημένες, το ίδιο και το ενδεχόμενο βροχών σε όλη την Κρήτη. Οι βροχές θα επικεντρωθούν στα βόρεια του Νομού Χανίων. Η ΕΜΥ καλεί τον κόσμο να παρακολουθεί τα τελευταία δελτία και αν ανακοινωθούν καταιγίδες τότε καλό θα είναι να αποφευχθεί το πέταγμα του αετού. Για την ώρα πάντως δεν υπάρχουν τέτοιες ενδείξεις. Οι άνεμοι θα είναι έντασης 3 – 4 μποφώρ η θερμοκρασία όμως θα έχει πτώση ανάμεσα στους 9 – 13 βαθμούς κελσίου.
– ΤΡΙΤΗ: Αναμένεται κάθετη πτώση της θερμοκρασίας, δυνατοί βοριάδες και χιόνια ακόμα και στις ημιορεινές περιοχές.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα