Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ
Ανακοίνωση των διοργανωτών

Με τεράστια επιτυχία διεξήχθει για άλλη μια χρονιά το Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου που έλαβε χώρα στο κλειστό γήπεδο του Κλαδισού στα Χανιά πριν λίγο καιρό (φωτ.)
´Στο υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα συμμετείχαν 697 αθλητές από 18 συλλόγους της Κρήτης, ανάμεσα τους πολλά μέλη της Εθνικής Ελλάδος, Βαλκανικοί και Πανευρωπαϊκοί πρωταθλητές, απόδειξη της τεράστιας δυναμικής που έχει το Ζίου Ζίτσου σαν μαχητικό άθλημα στην Κρήτη.Οι εκπρόσωποι των Συλλόγων Σ.Μ.Τ. Νέα Κυδωνία, Α.Π.Τ. Ακρωτηρίου και Α.Σ.Μ.Τ. «Μαίανδρος», οι οποίοι είχαν την ευθύνη της διοργάνωσης του Πρωταθλήματος, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους το Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου. Tον Αντιδήμάρχο Χανίων Δημήτρη Λειψάκη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Γιώργο Κονταξάκη, τον Πρόεδρο του Δ.Α.Ο.Χ. Γιώργο Ζουμαδάκη καθώς και όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε στο Πρωτάθλημα. Επίσης, ένα ευχαριστώ στον Δήμο Χανίων για την παραχώρηση του γηπέδου, στο ραδιοφωνικό χορηγό Super FM 89.6, στην Τηλεόραση Κύδων, τη Νέα Τηλεόραση και στους χορηγούς Γραφικές Τέχνες Κασιμάτης, Alpha Digital Σαγάνης Λεωνίδας και Ταβέρνα Μεροβίγλι. Εξίσου συνεβαλαν η Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου κα Δήμητρα Γλαρίτη, ο γιατρός Θεοδόσιος Τσεπέτης και η ομάδα Σαμαριτών στο να πραγματοποιηθεί επιτυχώς στην πόλη μας αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός´ καταλήγει.

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΑΜΠΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ερευνούν τις καταγγελίες Βοριά 

Ο αθλητικός εισαγγελέας κ. Σιμιτζόγλου διέταξε προκαταρκτική έρευνα σχετικά με τα λεγόμενα του Βοριά για το Μακάμπι – Ολυμπιακός!
Τα όσα είπε ο Βοριάς για το Μακάμπι – Ολυμπιακός και για τη σχέση που μπορεί να έχουν Δαλούκας, Μαρινάκης και Μπέος, προκάλεσαν την αντίδραση του αθλητικού εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου!
Ετσι χθες, ο κ. Σιμιτζόγλου διέταξε προκαταρτική έρευνα για την υπόθεση και θα καλέσει όλους όσοι φέρεται να έχουν εμπλοκή στην υπόθεση. Πρώτος από το γραφείο του εισαγγελέα αναμένεται να περάσει ο Βοριάς, ο οποίος μέσω των παρεμβάσεων του στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη στο «Blue Sky» έχει? ταράξει τα νερά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
“Κόκκινος” ο ημιτελικός του βόλεϊ

Με μεγάλο comeback στο τέλος του αγώνα, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε χθες του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Ρέντη με 3-2 σετ (φωτ.) και πέρασε, για τρίτη σερί χρονιά, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
´Όλα τα λεφτά´ ήταν το τάι μπρέικ, στο οποίο έγινε μάχη, με τους ´ερυθρόλευκους´ να βρίσκονται στο…..χείλος του γκρεμού αλλά να φεύγουν στο τέλος με το εισιτήριο για τον τελικό ανά χείρας. Με την ήττα αυτή οι ´πράσινοι´, από την άλλη πλευρά, έμειναν εκτός τελικού για πρώτη φορά μετά από πέντε σερί παρουσίες και δεν θα έχουν την ευκαιρία να υπερασπιστούν τα σκήπτρα τους.
Ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό της 19ης Μαρτίου στην Ορεστιάδα θα προκύψει από το ζευγάρι ΠΑΟΚ-Ηρακλής, που θα κοντραριστεί την Πέμπτη (03/03).
Στο τάι μπρέικ τώρα οι φιλοξενούμενοι, ερχόμενοι με φόρα από το προηγούμενο σετ, πήραν από την αρχή το προβάδισμα και έφτασαν χωρίς προβλήματα στο 10-6. Υπολόγιζαν όμως χωρίς τον…ξενοδόχο, αφού οι Πειραιώτες συμμαζεύτηκαν και χάρη στα σερβίς του Ντεσπέιν έφτασαν στο ματς μπολ (14-13), κάνοντας στην πέμπτη ευκαιρία που είχαν το 19-17.
Τα σετ: 20-25, 25-21, 25-22, 17-25, 19-17.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα