Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δυο χανιώτισσες στον Α.Ο. Μίνοαν Καμπ

Μετά την Μαρία Μιχαλογιαννάκη, στον ποδηλατικό σύλλογο “Μίνοαν Καμπ” του Ηρακλείου πήρε φέτος μεταγραφή και η Μαρία Καμισάκη, με τις δυο χανιώτισσες να έχουν ήδη αρχίσει την προετοιμασία.
Την περασμένη εβδομάδα βρέθηκαν στην Αθήνα, όπου έκαναν εργομετρικά τεστ, ενώ πήραν μέρος και στον διεθνή αγώνα μάουντεν μπάικ “Kassimatis cup” που διεξήχθη στα Κανάκια Σαλαμίνας.
Η Μιχαλογιαννάκη (που ασχολείται με το αγώνισμα της κατάβασης -downhill- στο μάουντεν μπάικ και όπως δήλωσε συμμετείχε στον αγώνα αντοχής  της Σαλαμίνας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το παγκόσμιο κύπελλο που ξεκινά τον Απρίλιο), μετείχε στην κατηγορία elite γυναικών, όπου τερμάτισε 3η, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.
Όσον αφορά την Καμισάκη (η οποία μετά το ποδήλατο και το δρόμο, ασχολείται εδώ και περίπου ένα χρόνο με το τρίαθλο, όπου και θα εστιάσει αγωνιστικά φέτος), κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία open των γυναικών.
Επόμενη συμμετοχή για τα δυο κορίτσια είναι ο αγώνας 4Χ που θα πραγματοποιηθεί στην πίστα του συλλόγου τους στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου το Σάββατο 12 Μαρτίου, ενώ η Καμισάκη θα πάρει μέρος την επομένη και σε αγώνα διάθλου (ποδήλατο-τρέξιμο), ο οποίος θα διεξαχθεί στο Σχινιά.
Οι δυο αθλήτριες ευχαριστούν το βασικό τους χορηγό, το προπονητικό κέντρο “Minoan Camp” στις Μελέσσες Ηρακλείου, για τη βοήθεια και υποστήριξη που τους προσφέρει. 

ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ Ο.Α. ΣΟΥΔΑΣ
Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν την περασμένη Κυριακή υποχρέωσαν του υπεύθυνους του Ο.Α. Σούδας ν´ αναβάλουν τον προγραμματισμένο αγώνα ατομικής χρονομέτρησης με την ονομασία “Ανάβαση Μαλάξας 2011”.
Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής αναμένεται να οριστεί μετά από συννενόηση με την ΕΟΠ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα