Μουσείο Τυπογραφείας

Ξενάγηση μαθητών

Τον Δήμο Χανίων επισκέφθηκαν χθες το πρωί, μαθητές και μαθήτριες της A΄ Τάξης του 5ου Γυμνασίου Χανίων.
Οι μαθητές συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, καθώς και με τον αντιδήμαρχο, Ελευθέριο Αμπαδιωτάκη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Δημάρχου Χανίων, υπήρξε ενημέρωση για τη λειτουργία του Δήμου και των Υπηρεσιών του, ενώ παράλληλα οι μαθητές έθεσαν τις απορίες και τους προβληματισμούς τους για ζητήματα, που τους αφορούν.
Ακολούθησε ξενάγηση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, όπου οι μαθητές ενημερώθηκαν για τον θεσμό και τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου. Επίσης, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στο Γραφείο του Ληξιαρχείου.
Στη συνέχεια παρουσιάστηκε στους μαθητές το ηλεκτρονικό σύστημα περιήγησης «INFO KIOSK», το οποίο βρίσκεται στο φουαγιέ του Δημοτικού Μεγάρου. Οι ιστορικές στιγμές για την πόλη καθώς και σημαντικά μνημεία των Χανίων συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των παιδιών.
Από πλευράς Δήμου Χανίων προσφέρθηκαν στους μαθητές εκδόσεις και ενημερωτικά έντυπα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.