Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Στην Αθήνα ο Κ. Βιρβιδάκης

Αναχώρησε χθες για την Αθήνα ο τέως δήμαρχος Χανίων και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ενωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος (ΚΕΔΚΕ), κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης.
Στην Αθήνα συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011 η Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης για τα Κέντρα Πρόληψης από τις Εξαρτησιογόνες Ουσίες, στην οποία ο κ. Βιρβιδάκης μετέχει ως εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ.
Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι:
* Η διημερίδα των Κέντρων Πρόληψης που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 2011.
* Το τελικό πόρισμα της Ομάδας Διοίκησης Εργου (ΟΔΕ), που αφορά τα θεσμικά θέματα των Κέντρων Πρόληψης.
Η Επιτροπή στην τελευταία της συνεδρίαση στις 9 Φεβρουαρίου 2011 διαπίστωσε την ανυπαρξία σαφούς πρόβλεψης για τη συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας των Κέντρων Πρόληψης και απέστειλε σχετική επιστολή στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Επίσης, στην παραπάνω συνεδρίαση η Επιτροπή διαπίστωσε ότι το Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης δεν έχει προχωρήσει στην έκδοση των αποφάσεων χρηματοδότησης για την υλοποίηση των σκοπών της Προγραμματικής Σύμβασης για το έτος 2010 και απέστειλε σχετική επιστολή τον κ. Ι. Ραγκούση και τον κ. Γ. Ντόλιο. Αύριο Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011 ο κ. Βιρβιδάκης θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη όπου συνεδριάζει η Οργανωτική Επιτροπή της Διημερίδας των Κέντρων Πρόληψης. Ο τέως δήμαρχος Χανίων μετέχει στην Οργανωτική Επιτροπή ως εκπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα