Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ανάγκη συνεργασίας

Η  ανάγκη συνεργασίας των τοπικών φορέων για την προώθηση των χανιώτικων προϊόντων, επισημάνθηκε, για μία ακόμη φορά, στη συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής του προγράμματος «Ντύνομαι, τρώω, κάνω τουρισμό ελληνικά», που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής, κατατέθηκαν προτάσεις για τη δημιουργία κοινού σήματος για τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα φορείς καθώς και για τον προγραμματισμό ετήσιας καμπάνιας για την προβολή και την προώθηση τόσο των τοπικών προϊόντων όσο και των επιχειρήσεων.
Ακόμη αποφασίστηκε, στο αμέσως προσεχές διάστημα, να καταβληθεί προσπάθεια προκειμένου να βρεθούν χορηγοί για να στηρίξουν το εν λόγω εγχείρημα.
Υπενθυμίζεται ότι βασικός στόχος του προγράμματος είναι η στήριξη της ελληνικής οικονομίας των εγχώριων προϊόντων και Υπηρεσιών, ενώ η Συντονιστική Επιτροπή αποτελείται από τον κ. Αμπαδιωτάκη Ελευθέριο, αντιδήμαρχο Χανίων ως πρόεδρο και μέλη τους: Παπαδεράκη Αντώνιο (αναπλ. Βασιλικάκη Ασπασία), Μαργαρώνη Ιωάννη (αναπλ. Φακιδάρη Ιωάννη), Σταυρουλάκη Κώστα (αναπλ. Ντοκάκη Δημήτρη), Μαρματάκη Αρετή, Χαλακατεβάκη Ηλία (αναπλ. Φανουριάκη Νίκο) και Κατζουράκη Νίκο (Τουλουπάκη Θεόδωρο).


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα