Μουσείο Τυπογραφείας

Παράσταση διαμαρτυρίας

Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα Χανιά έκαναν, χθες το μεσημέρι, εκπαιδευτικοί, μέλη της ΕΛΜΕ και εκπρόσωποι Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.
Οι μετέχοντες στην παράσταση διαμαρτυρίας συναντήθηκαν με τον προϊστάμενο της Τεχνικής Εκπαίδευσης, κ. Γιώργο Ανδρεαδάκη καθώς ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης απουσίαζε στην Αθήνα και του δήλωσαν την αντίθεσή τους στο κλείσιμο οποιασδήποτε σχολικής μονάδας στον Νομό Χανίων.
´Κατ? αρχήν σε ό,τι αφορά τα Γυμνάσια εμείς αυτό που έχουμε ξεκαθαρίσει είναι ότι το Γυμνάσιο είναι υποχρεωτική εκπαίδευση και είτε μιλάμε για 20 είτε για 30 μαθητές δεν μπορεί να κλείσει. Σε ό,τι αφορά τώρα τα Λύκεια είναι αντιπαιδαγωγικό να κλείσει οποιαδήποτε τέτοια σχολική μονάδα, ειδικά, μάλιστα, όταν πρόκειται για επαρχιακό σχολείο´, ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ, κ. Παύλος Κοτσιφάκης.
Ανάλογες ήταν και οι τοποθετήσεις των εκπροσώπων των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.