Μουσείο Τυπογραφείας

Συνάντηση κατοίκων

Σε συνάντηση αύριο και ώρα 8 μ.μ., στο 4ο Λύκειο Χανίων, καλεί η Πρωτοβουλία Κατοίκων Αμπεριάς, για συζήτηση θεμάτων της περιοχής. Σε ανακοίνωσή της επισημαίνει:
´Το τελευταίο διάστημα έχει ανακύψει έντονος προβληματισμός για το πώς θα καταλήξει το θέμα του παλιού Νοσοκομείου, αλλά και για τους υπόλοιπους δημοτικούς χώρους που έχουν εγκαταλειφθεί στην τύχη τους και οι οποίοι όχι μόνο δεν έγιναν αυτό που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν (π.χ. παιδική χαρά στον χώρο δίπλα από το εκκλησάκι του Αγίου Κωνσταντίνου, γήπεδα ποδοσφαίρου στον χώρο ανατολικά του Γυμνασίου της Αμπεριάς, η ανακαίνιση και αξιοποίηση της βίλας  Πωλογιώργη), αλλά εγκυμονούν και πολλούς κινδύνους για τους περίοικους. Ολοι εμείς, που κατοικούμε στην ευρύτερη περιοχή της Αμπεριάς, όλοι εμείς, που νοιαζόμαστε για μια καλύτερη ποιότητα ζωής για μας, αλλά πολύ περισσότερο για τα παιδιά μας, όλοι εμείς πέρα και πάνω από πολιτικές, ιδεολογικές, κομματικές αντιλήψεις ή κοινωνικά και επαγγελματικά συμφέροντα ας μαζευτούμε, ώστε να συνδιαμορφώσουμε κοινές προσπάθειες. Σ? αυτόν τον αγώνα ας προσφέρει ο καθένας μας όποιες και όσες δυνάμεις διαθέτει´.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.