Μουσείο Τυπογραφείας

Στήριξη των ΕΛ.ΤΑ.

Με ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Ν. Χανίων ´καταγγέλλει τη Διοίκηση των ΕΛ.ΤΑ., που προχωρεί στην κατάργηση των εργασιών του Κέντρου Διαλογής Χανίων και στην υποβάθμισή του, σε Διαμετακομιστικό Κέντρο με την αιτιολογία της περικοπής δαπανών, παρά τις αντιρρήσεις και την επιχειρηματολογία των εργαζομένων ως προς τη σκοπιμότητα και το οικονομικό όφελος´.
Και συνεχίζει:
´Είναι αμφισβητούμενο το όφελος ως προς το κόστος των διαβιβάσεων διότι είμαστε νησί.
Δεν υπάρχει οικονομικό όφελος με την κατάργηση 15 τουλάχιστον θέσεων εργασίας στον Νομό μας διότι το έργο θα πάει σε άλλο Νομό με το ανάλογο οικονομικό κόστος εργασίας.
Παράλληλα υποβαθμίζεται η ποιότητα παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών προς την τοπική κοινωνία των Χανίων.
Θεωρούμε ότι η Διοίκηση των ΕΛ.ΤΑ. πρέπει να αναθεωρήσει την απόφασή της αυτή, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου του Νομού Χανίων αλλά και του ίδιου του Οργανισμού.
Στηρίζουμε και είμαστε δίπλα σε κάθε προσπάθεια των εργαζομένων στα ΕΛΤΑ Χανίων για τη μη υλοποίηση αυτής της απόφασης´.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.