Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Καβακάς: ?Με παίκτες καμικάζι για την πρωτιά?

Μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί πρώτος είναι πολύ πιθανόν να έχει ο Πλατανιάς αν επικρατήσει του Βύζαντα την Κυριακή τόνισε ο Τίμος Καβακάς (φωτ.) στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου χαρακτηρίζοντας τους παίκτες του “καμικάζι” θέλοντας να περιγράψει τη διάθεση που θα επιδείξουν για τη νίκη, αν και όπως συμπλήρωσε, όλα θα εξαρτηθούν και από τα αποτελέσματα των άλλων ανταγωνιστριών ομάδων. Ο προπονητής του Πλατανιά είπε ακόμη ότι δεν θα υπολογίζει στον Ηλία Προβατίδη, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο, τόνισε από την άλλη ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα του και δεν αγχώνεται για τον παίκτη που θα κληθεί να τον αντικαταστήσει. Μεταξύ άλλων ο Καβακάς δήλωσε ότι ο αγώνας της Κυριακής δίνει το μεγαλύτερο κίνητρο στους παίκτες οι οποίοι δεν έχουν άγχος κάτι που απέδειξαν και στον Ασπρόπυργο κυνηγώντας τη νίκη μέχρι το τέλος. Για τον φορμαρισμένο Βύζαντα είπε ότι “θα κοιτάξουμε να μη δώσουμε περιθώριο αντίδρασης στη συγκεκριμένη ομάδα” ενώ για τον απόντα λόγω τραυματισμού Προβατίδη -για τον οποίο σήμερα θα φανεί το μέγεθος της ζημιάς- δήλωσε: “η ομάδα πρέπει και είναι υποχρεωμένη να συνεχίσει και χωρίς τον Προβατίδη. Εγώ έχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά τα οποία θα παίξουν κι όποτε τους έχει ζητηθεί, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Δεν έχω κανένα ενδοιασμό ότι το παιδί που θα ζητηθεί ν? αντικαταστήσει τον Ηλία, θα είναι εξίσου καλός” κατέληξε.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Από Πειραιά και Λάρισα είναι οι διαιτητές των χανιώτικων ομάδων την Κυριακή στη Γ´ Εθνική ενώ ο λασιθιώτης Μπινιχάκης θα διευθύνει τον αγώνα του Πανακρωτηριακού με τον πρωτοπόρο Ρούβα. Οι διαιτητές:
Γ´ Εθνική:
Πλατανιάς – Βύζας Μεγάρων: Τσαμούρης, Κοτζαμανίδης – Ζησιμόπουλος (Πειραιά)
Απόλλων Σμύρνης – ΑΟΧ: Κορεστής, Λάκης (Λάρισας)- Κουρέντας (Τρικάλων)
Ασπρόπυργος – Ρόδος: Παπαγεωργίου, Λιώνας – Κωνσταντίνου
Ηρακλής Ψαχνών – Κόρινθος: Μπλούνας, Κιούσης – Δοσκόρης
Αίας Σαλαμίνας – Παναχαϊκή: Διαμαντόπουλος, Καραγιώργος – Νενεκούμης
Παναιγιάλειος – ΠΑΟ Ρουφ: Κορδολαίμης, Καρφής – Χαλβατζάκος
Περιφερειακό:
Πανακρωτηριακός – Ρούβας: Μπινιχάκης, Χατζηανδρέου – Φινοκαλιώτης (Λασιθίου)
ΠΑΟΚ – Ακρίτας: Τσαγκαράκης, Κομκοτός – Τσάκος (Ρεθύμνου)
Πατούχας – Γιούχτας: Χρυσός, Μαρκετάκης – Κασελάκης (Χανίων)
Ιεράπετρα – ΠΟΑ: Κανελάκης, Καλφάκης – Μανιατάκης (Χανίων)

ΝΙΚΕΣ ΑΡΗ ΒΟΥΚ. ΚΑΙ ΑΕΚ ΣΤΗ Γ´
Στα δύο παιχνίδια με τα οποία ολοκληρώθηκε η 12η αγωνιστική της Γ´ κατηγορίας είχαμε:
Τάλως – Αρης Βουκολιών 0-4
Εύκολο πέρασμα του Αρη που άνοιξε το σκορ στο 18´ με σουτ του Καρακώστα και διπλασίασε τα τέρματα με τον Πενταράκη στο 25´ ο οποίος είχε και δοκάρι λίγο αργότερα στο 32´. Το α´ ημίχρονο έληξε με ένα ακόμα γκολ που σημείωσε στο 42´ ο Στρ. Αγαγιώργης με κεφαλιά από σέντρα του Μαραβελάκη για να γίνει το τελικό 0-4 στο 90´ με σουτ του Τηγανιτάκη. Στο 55´ ο Καρακώστας είχε δοκάρι ενώ ο Αρης ευχαριστεί τον Τάλω για την πολύ καλή φιλοξενία.
ΑΕΚ Χανίων – Πέργαμος 3-2
Τον τέλειο αιφνιδιασμό πέτυχαν οι γηπεδούχοι με τρία γκολ πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο ενώ η ομάδα των Βρυσσών έχασε την μεγάλη ευκαιρία να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας χάνοντας πέναλτι στην εκπνοή. Από πάσα του Σταμπουλή στο 4´ ο Παπαδάκης με πλασέ άνοιξε το σκορ ενώ στο 7´ και στο 9´ ο Σταμπουλής με ισάριθμα σουτ έκανε το 3-0. Το ημίχρονο έληξε 3-1 με πλασέ του Ι.Ιωσ. Χωραφάκη και ο ίδιος παίκτης στο 55´ με σουτ έδωσε νέο ενδιαφέρον στον αγώνα κάνοντας το 3-2. Και στο 90´ ο Σταμούλης κέρδισε πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Ι.Στ. Χωραφάκης όμως ο Ασλανίδης το απέκρουσε κρατώντας τη νίκη για την ομάδα του.
Βαθμολογία (σε 12 αγώνες)
1. Φωστήρας 30 55-11
2. Διγενής 28 43-10
3. Αρης Βουκ. 27 38-11
4. ΑΕΚ Χανίων* 17 25-28
5. Πέργαμος 14 22-27
6. Τάλως 9 25-45
7. Υρτακίνα 7 20-32
8. Ατρόμητος* -4 12-73

Στον αέρα ο αγώνας του ΑΟΧ με
την Χερσόνησο για… 866 ευρώ!

Για ένα χρέος… 866 ευρώ κινδύνεψε ο ΑΟΧ να μην αγωνισθεί με την Χερσόνησο στο Ε.Σ. Χανίων ενώ χθες οι καιρικές συνθήκες και όχι το χρέος ήταν η αιτία που ματαιώθηκε η προπόνηση σημείωσε στα “Χ.Ν.” ο πρόεδρος του ΕΑΚ Χανίων κ. Ιπποκράτης Μανουδάκης.
Οι άσχημες καιρικές συνθήκες είχαν επιβαρύνει τον χλοοτάπητα και έτσι δεν επιτράπει στον ΑΟΧ να κάνει χθες το μεσημέρι προπόνηση η οποία διεξήχθη τελικά στη Μ. Ελιά. Βέβαια έγγραφο που εστάλει την ίδια μέρα στα γραφεία της ΠΑΕ από την διοίκηση του ΕΑΚ την ενημέρωσε ότι δεν θα μπορεί να αγωνίζεται πλέον στο Εθνικό Στάδιο αν δεν εξοφλήσει το παραπάνω ποσό το οποίο φυσικά θεωρείται αστείο και ήδη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ν. Χατζηδάκης είπε ότι θα ρυθμιστεί άμεσα. Εδώ για να κάνουμε συγκρίσεις θυμίζουμε το χρέος της ΠΑΕ ΑΕΚ για την χρήση του ΟΑΚΑ τα τελευταία χρόνια το οποίο ανέρχεται στα 1,2 εκατομμύρια ευρώ! Για το ποσό αυτό έχουν γίνει διακανονισμοί οι οποίοι όμως δεν τηρούνται από την ΠΑΕ αφού μάλλον εκεί ισχύει το “ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος”.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα