Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Διακρίσεις για τον ?Ελ. Βενιζέλος?

Τα δύο μετάλλια (ένα ασημένιο-ένα χάλκινο) και το κύπελλο του καλύτερου επαρχιακού συλλόγου στην κατηγορία των γυναικών, έκαναν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος στο 25ο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξήχθη στην Παιανία.
Η Φλώρα Κάππα ήταν για μια ακόμη φορά σταθερή στις βολές της και με καλύτερη στα 14.44μ πήρε τη 2η θέση στην σφαιροβολία, χάνοντας μόνον από τη μέχρι πρόπερσι συναθλήτριά της (που τώρα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό) Χρυσή Μωϋσίδου, η οποία είχε βολή στα 15.16μ.
Στο βάθρο ακόμη μιας πανελλήνιας διοργάνωσης ανέβηκε η Στέλλα-Ηρώ Λεδάκη, που ισοφαρίζοντας το ατομικό της ρεκόρ (4μ) στον κλειστό, πήρε την 3η θέση στο επί κοντώ (νικήτρια η Νικολέτα Κυριακοπούλου -ΑΟ Μεγάρων- με 4.55μ, επίδοση που αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ, ενώ 2η ήταν η Αφροδίτη Σκαφίδα -ΑΕΚ- με 4.30μ). Στη βαθμολογία των γυναικών ο Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος ήταν 11ος με 13 βαθμούς και καλύτερος επαρχιακός σύλλογος.
Στους άνδρες αγωνίστηκαν ο Δημήτρης Μιχαλέλης στο μήκος, όπου ήταν 7ος με 7.20μ (νικητής με 8.21μ -νέο πανελλήνιο ρεκόρ- ο Λούης Τσάτουμας) και ο Γιάννης Νυφαντόπουλος, ο οποίος με χρόνο 7.00 κατατάχθηκε  9ος στα 60μ.
Δεν αγωνίστηκαν λόγω τραυματισμού οι Θόδωρος Μαθιουδάκης (στο ύψος) και Σταύρος Κουρουπάκης (επί κοντώ).
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ: Το διοικητικό συμβούλιο του  Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος ευχαριστεί θερμά τον Κώστα Μπικουβαράκη (κατάστημα  Medical Strom, Λ. Καζαντζάκη 1, στη γέφυρα του Κλαδισού) για την προσφορά του δώρου (ένα στρώμα) στην κοπή της πίτας του συλλόγου.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα