Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Την Παρασκευή η ετήσια εκδήλωση

Στο κέντρο Κελάρι (στην Αγία Μαρίνα, απέναντι από το “Άμμος & Ήλιος”) θα διοργανώσει, την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου, τον ετήσιο χορό του ο Α.Σ. Beach Volleyball Νέας Κυδωνίας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευθούν και οι αθλητές-αθλήτριες που διακρίθηκαν στις περυσινές διοργανώσεις μπιτς βόλεϊ και είναι οι παρακάτω.   
– Βλαχάκη Κωνσταντίνα: Πρωταθλήτρια Ελλάδος σε νεάνιδες και κορασίδες, 9η θέση τόσο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νεανίδων, όσο και στο ευρωπαϊκό κορασίδων.
– Κορακοβούνη Κέλυ: 3η θέση στο πανελλήνιο νεανίδων, 3η θέση στο πανελλήνιο κάτω των 23 ετών, 3η θέση στο βαλκανικό πρωτάθλημα νεανίδων.
– Κορακοβούνη Όλγα: 3η θέση στο πανελλήνιο νεανίδων.
– Ντουσάκη Ζωή: 7η θέση στο πανελλήνιο κορασίδων
– Βουγιουκαλάκη Μυρτώ: 7η θέση στο πανελλήνιο κορασίδων
– Ντοκάκης Μάνος: 5η θέση στο πανελλήνιο παίδων
– Βουρλάκης Δημήτρης: 9η θέση στο πανελλήνιο παίδων
– Λίτος Χαράλαμπος, Ντερμανάκης Γιάννης και Λίτου Κατερίνα, Ψούνη Λίνα: 1η θέση στην Α? φάση των Winter Circuit 2010, στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών, αντίστοιχα.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ
Πραγματοποιήθηκε προχθές η γενική συνέλευση του Α.Σ. Beach Volleyball Νέας Κυδωνίας, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε ο οικονομικός, αλλά και ο αγωνιστικός απολογισμός του 2010. Επίσης παρουσιάστηκαν τα πλάνα του διοικητικού συμβουλίου για την φετινή χρονιά και ακούστηκαν οι απόψεις των μελών πάνω σε αυτά. Ακολούθησε η κοπή της πίτας και το φλουρί -το οποίο αντιστοιχούσε σε μία μπάλα μπιτς βόλεϊ- έτυχε στην Κατερίνα Λίτου.
* Οι υπεύθυνοι του συλλόγου ευχαριστούν θερμά το Δήμο Χανίων για την παραχώρηση της αίθουσας συνεδριάσεων του τέως δημαρχείου Νέας Κυδωνίας, στην οποία φιλοξενήθηκαν οι δυο εκδηλώσεις.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα