Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

?Αναγκαία η απόφαση για τον Μηχανισμό Στήριξης?

Βιέννη
Στις μεγάλες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που έχει προχωρήσει η ελληνική κυβέρνηση και οι οποίες, με πολλές θυσίες του ελληνικού λαού, έχουν ήδη πρώτα θετικά αποτελέσματα βρίσκοντας μεγάλη διεθνή αναγνώριση, αναφέρθηκε ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Δρούτσας, στη διάρκεια ανοικτής συζήτησης στο φημισμένο θέατρο «Μπουργκτεάτερ» στη Βιέννη, με θέμα «ο αγώνας για το ευρώ και το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ενωσης». Ο Ελληνας υπουργός Εξωτερικών τόνισε πως η κυβέρνηση θα υλοποιήσει το πρόγραμμά της με τις διαρθρωτικές αλλαγές που είναι αναγκαίες ακόμη και χωρίς την κρίση, για να μπορεί να είναι η χώρα ανταγωνιστική, ενώ πρέπει να βελτιωθούν τα λάθη του παρελθόντος και αυτό συνδέεται με θυσίες των πολιτών που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό αλλά στενοχωρούνται με την άδικη κριτική από τα Μ.Μ.Ε. στο εξωτερικό.
Ο ίδιος διαβεβαίωσε πως το δάνειο που παίρνει η Ελλάδα θα επιστραφεί «μέχρι και το τελευταίο ευρώ», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, πρόσθεσε δε πως η κρίση αποτελεί ευκαιρία για την αλλαγή, για την οικοδόμηση μιας άλλης Ελλάδας.
Σε σχέση με τις παρεξηγήσεις από την πρόσφατη εμφάνιση των εκπροσώπων της τρόικας στην Αθήνα, ο κ. Δρούτσας αποσαφήνισε πως είναι θέμα αποκλειστικά και μόνον της εκλεγμένης από τον ελληνικό λαό κυβέρνησης να αποφασίζει και να παρουσιάζει τις αποφάσεις στους πολίτες.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα