Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δριμύτατη επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση

Αθήνα
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή το θέμα της αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, στην ομιλία του στην τρίτη σύνοδο της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.
Είναι η πρώτη φορά που το κομματικό όργανο αυτό, το οποίο αντικατέστησε την παλαιά Κεντρική Επιτροπή, συνέρχεται φέτος και η συνεδρίαση γίνεται στα νέα γραφεία του κόμματος επί της Λεωφόρου Συγγρού.
Στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ παραβρίσκεται και ο τέως πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ο οποίος ξεναγήθηκε νωρίτερα στα νέα γραφεία από τον πρόεδρο του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά.
Ήταν η πρώτη φορά που ο κ. Καραμανλής επισκέφθηκε τον χώρο, αφού δεν είχε παραστεί κατά τα επίσημα εγκαίνια, που έγιναν το βράδυ της Τετάρτης.
«Η κυβέρνηση έχει περιέλθει σε κατάσταση ημιδιάλυσης και ημιπαράλυσης», είπε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε: «Δεν πρόκειται απλώς για κάποιες αρρυθμίες κυβερνητικού έργου, πρόκειται για μαζεμένα και αλλεπάλληλα κρούσματα σύγχυσης και παλινωδιών». Αναφερόμενος στα όσα ακολούθησαν τη συνέντευξη της τρόικας έκανε λόγο «για επικολυρικό δράμα με καταγγελίες του κυβερνητικού εκπροσώπου, διαψεύσεις του υπουργού Οικονομικών, διαψεύσεις του ίδιου του πρωθυπουργού και διαψεύσεις των διαψεύσεων του πρωθυπουργού».
Παράλληλα, επανέλαβε ότι η ΝΔ δεν μπορεί να δώσει συναίνεση στην κυβέρνηση.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα