Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

?Αλλες εποχές θυμίζουν οι θέσεις Ερογλου?

Αθήνα
Τη στάση του Τουρκοκύπριου ηγέτη Ντερβίς Ερογλου καυτηρίασε ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Δρούτσας, σε συνέντευξή του στον Ελληνικό Ραδιοφωνικό Σταθμό του Λονδίνου (LGR), τονίζοντας ότι δεν προσέρχεται στη διαπραγματευτική διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού με εποικοδομητικές θέσεις.
«Εχουμε από τη μία μεριά τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος έχει αποδείξει όλη αυτή τη χρονική περίοδο από την έναρξη της διαδικασίας των συνομιλιών για το Κυπριακό ότι προβάλει, επεξεργάζεται, παρουσιάζει εποικοδομητικές θέσεις και προτάσεις και από την άλλη μεριά έχουμε -αυτή είναι η πραγματικότητα αυτή είναι η αλήθεια, για άλλη μια φορά- την τουρκοκυπριακή πλευρά, η οποία εκπροσωπείται από τον κ. Ερογλου, ο οποίος δεν μας δίνει τη δυνατότητα να πούμε ότι παρουσιάζει με τον ίδιο εποικοδομητικό τρόπο τις δικές του τις προτάσεις», τόνισε.
Ο ίδιος τόνισε ότι οι προτάσεις Ερογλου θυμίζουν παλιές εποχές, παλιές ιδέες, οι οποίες σίγουρα δεν αντικατοπτρίζουν τη βάση των συνομιλιών, όπως αυτή έχει συμφωνηθεί.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα