Μουσείο Τυπογραφείας

Βραβεία αρχιτεκτονικού διαγωνισμού

Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι διαδικασίες του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού, που οργάνωσε η θυγατρική εταιρεία της ´Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων´ με την επωνυμία ´Κρητικά Ακίνητα Α.Ε.´ και αφορά την ανέγερση σύγχρονου εμπορικού κέντρου σε ιδιόκτητο οικόπεδο της εταιρείας στον Πλατανιά.
Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας: Στον διαγωνισμό συμμετείχαν δώδεκα έμπειρα και αναγνωρισμένου κύρους αρχιτεκτονικά γραφεία της χώρας.
Τα αποτελέσματα, όπως τα ανακοίνωσε η Επιτροπή Αξιολόγησης, που συγκροτήθηκε για τον σκοπό αυτό, έχουν ως ακολούθως:
1ο βραβείο: Κ. Κυριακίδης & Συνεργάτες Α.Ε.        
2ο βραβείο: Γιάννης Κίζης                    
2ο βραβείο: Α.Ν. Τομπάζης                    
3ο βραβείο: ΜΜ GROUP Consulting Engineers  Βασίλης Λαμπρινός.       
4ο βραβείο: ΑΕΤΕΡ Χάρης Μπουγαδέλης.        
Ομόφωνη ήταν η απόφαση της Επιτροπής Αξιολόγησης, η οποία αποτελείτο από τους κ.:
Μιχάλη Μαρακάκη, τραπεζικό, πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, Νίκο Φιντικάκη, αρχιτέκτονα, διευθυντή προγράμματος «Αρχιτεκτονική και ΑΠΕ» της Διεθνούς Ενωσης Αρχιτεκτόνων, Αντώνη Πιταριδάκη, ηλεκτρολόγο-μηχανολόγο, πρόεδρο του ΤΕΕ – Τμήματος Δυτικής Κρήτης, Γιάννης Χριστοδουλάκο, αρχιτέκτονα, πρόεδρο του Συνδέσμου Αρχιτεκτόνων Δυτικής Κρήτης, Γιώργο Ανδρουλάκη, οικονομολόγο, διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας ´Κρητικά Ακίνητα Α.Ε.´.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.