Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Φιλικό Εργοτέλη – Α.Ο.Χ. το Σάββατο

Στα πλαίσια του ρεπό της Κυριακής ο ΑΟ Χανιά έκλεισε φιλικό παιχνίδι με τον Εργοτέλη για το Σάββατο στις 11 το πρωί.
Ως γνωστόν και η ομάδα του Εργοτέλη δεν θα αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ, για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ (αφού ο ΠΑΟΚ έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις), με συνέπεια αμφότερες οι ομάδες να βλέπουν το ματς αυτό σαν μια δυνατή προπόνηση και δη, ο ΑΟΧ. Είναι πολύ πιθανό, το ματς να γίνει στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου, αναλόγως και των καιρικών συνθηκών. Σημειώνεται ότι στα υπόψιν των ανθρώπων του ΑΟΧ ήταν φιλικό με τον ΠΑΟ Κρουσσώνα (που έχει ρεπό την Κυριακή), αλλά προτιμήθηκε ο Εργοτέλης.
Εξάλλου ο τεχνικός του ΑΟ Χανιά δήλωσε στο athleticradio.gr ότι οι παίκτες του παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν (αγωνιστικής και εξωαγωνιστικής φύσεως) θα ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις και θα?.σώσουν την παρτίδα.
«Τα πράγματα είναι δυστυχώς, δύσκολα. Η ομάδα όμως πρέπει να σωθεί και θα σωθεί. Πρέπει να παραμερίσουμε τα προβλήματα και να επικεντρωθούμε στο στόχο μας. Τονίζω στους παίκτες μου ότι μέχρι τέλος του πρωταθλήματος δεν θα αλλάξει κάτι. Συνεπώς, θα πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε όπως είμαστε. Πάρτε για παράδειγμα τη Χερσόνησο. Έχει μάθει να ζει με τα προβλήματά της».

ΘΕΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΑΠΟ ΟΠΑΠ ΑΛΛΑ…
Θετικά ήταν τα συμπεράσματα της χθεσινής συνάντησης αντιπροσωπείας της Γ´ Εθνικής (Football League 2) με τον πρόεδρο της ΟΠΑΠ ΑΕ κ. Σπανουδάκη όμως δεν διαφαίνεται ότι θα βρεθεί λύση στα έξοδα μετακινήσεων.
Τρία φαίνεται να είναι τα σημαντικά θέματα που προκύπτουν:
-Οι ομάδες και ειδικά οι νησιώτικες ζητούν 700.000 για να καλύψουν τα έξοδα των μετακινήσεών τους. Η ΟΠΑΠ θα εξετάσει το ζήτημα, ωστόσο είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποδεχθεί το αίτημα στο σύνολό του.
-Η ΟΠΑΠ είναι ιδιαίτερα θετική στην πρόθεση των ομάδων να δημιουργήσουν έναν ανταγωνιστικό όμιλο στη Γ´ Εθνική. Με τον τρόπο αυτό ενδεχομένως και θα είναι εφικτό να… μικρύνει το χάσμα χορηγιών ανάμεσα σε Β´ και Γ´ Εθνική. Η πλειοψηφία των ομάδων θεωρεί καλύτερη λύση τη δημιουργία ενός ομίλου στην κατηγορία. Το συγκεκριμένο σενάριο υποτίθεται ότι είναι και το επικρατέστερο για την επόμενη σεζόν. Δεν μπορούμε όμως να καταλάβουμε πως θα γίνει αυτό και για πρώτη φορά θα έχουμε αναδιάρθρωση που θα ρίξει ομάδες οι οποίες σώθηκαν σύμφωνα με την προκήρυξη! Ηδη ο Κούγιας και η ΠΑΕ Παναχαϊκή εκδήλωσαν την αντίθεσή τους και είναι πιθανόν ότι όποιες ομάδες σωθούν σύμφωνα με την προκήρυξη να δικαιωθούν αν αθλητικός νόμος τις υποβιβάσει. Το να ευνοηθούν ομάδες που είχαν υποβιβαστεί ή είχαν χάσει την άνοδο λόγω αναδιαρθρώσεων είναι σύνηθες φαινόμενο. Το αντίθετο δεν έχει γίνει ποτέ ενώ είναι και παράνομο παγκοσμίως!
-Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο μετάδοσης αγώνων της… νέας Football League 2 από την ΟΠΑΠ TV. Αυτό προφανώς και θα αυξήσει τα έσοδα των ομάδων της κατηγορίας.

ΔΩΔΕΚΑ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΙΚΤΗ ΚΡΗΤΗΣ
Ακόμη πιο κοντά στην τελική επιλογή των ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν τις Μικτές Κρήτης σε Νέους και Παίδες, βρισκόμαστε από χθες, όπου ο νέος Περιφερειακός προπονητής Γιώργος Κοκολάκης, ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές της επιλογής. Μέσα σε αυτούς βρίσκονται 12 χανιώτες (6 ανά κατηγορία). Πιο συγκεκριμένα, ο  υπεύθυνος Προπονητής Περιφέρειας Μικτής Κρήτης Γιώργος Κοκολάκης, έχει καλέσει για την προπόνηση της ερχόμενης Δευτέρας 24 Νέους και 22 Παίδες. Από τα Χανιά (ΕΠΣΧ) κλήθηκαν οι:
Μικτή Νέων: Παπαδάκης Εμμανουήλ, Στυλιανάκης Γεώργιος, Ψαράκης Εμμανουήλ, Φραγκιουδάκης Ιωάννης, Μιχαήλ Απόστολος, Μαραγκουδάκης Κωνσταντίνος
Μικτή Παίδων: Δασκαλάκης Βασίλειος, Τερεράκης Κωνσταντίνος, Πάτας Νικόλαος, Σταθινάκης Βασίλειος, Κελάκης Στέφανος, Μαγαράκης Στυλιανός.
Από το Ηράκλειο κλήθηκαν Γιακουμάκης, Ζαφείρης, Μπαμπουλάκης, Μουντράκης, Μωραίτης, Παπαδιός, Σκούφος, Φουκαράκης, Χανιωτάκης, Λουμπάκης στους νέους και: Κριτσωτάκης, Λυδάκης, Μυλωνάκης, Ξηρός, Σαλιάκας, Σηφάκης, Ταμπάκης, Χριστάκης, Χουρδάκης, Χριστοφής στους παίδες.
Από το Ρέθυμνο: Μιχελιδάκης, Καλιβιανακης, Κοσκινάς, Ανδρουλάκης, Χαλκιαδάκης, Κλάδος στους νέους και Κοτσίφης, Παπαδάκης, Γασπαράκης, Λογιάκης στους παίδες
Από το Λασίθι κλήθηκαν Μπαριτάκης, Τσιμπιδάκης στους νέους, Κασσωτάκης, Μπιλανάκης στους παίδες
Οι παραπάνω κλήθηκαν για την προπόνηση που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 21Φεβρουαρίου, στις 15.00 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Ρεθύμνου (Σοχώρα). Στη συνέχεια ακολουθούν δύο ακόμη προπονήσεις όπως ανακοινώθηκαν από τον κ. Κοκολάκη. Την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου (15.00) η προπόνηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ΑΕ Κατσαμπά στον Καρτερό, ενώ στις 14 Μαρτίου η προπόνηση και πάλι θα γίνει στο γήπεδο της Σοχώρας.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα