Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Οι ?Δανειστές? ταξιδεύουν

Συνεχίζονται στην ενδοχώρα των Χανίων οι παραστάσεις του έργου «Οι Δανειστές» του Αύγουστου Στρίντμπεργκ, που παρουσιάζει το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης.
Σήμερα, Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου, το έργο θα παρουσιαστεί στην Παλαιόχωρα, στην αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων στις 8 μ.μ. Αύριο, Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου, θα παρουσιαστεί στο Ροδοβάνι, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου στις 8 μ.μ. και την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου στην Κάντανο, στην αίθουσα του Δημαρχείου στις 8 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη. Οι παραστάσεις τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Καντάνου – Σελίνου.
Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου παράσταση θα δοθεί στο Καστέλλι, στην αίθουσα του Δημαρχείου στις 7 μ.μ. με είσοδο ελεύθερη. Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κισάμου.
Η σκηνοθεσία, η μετάφραση και η δραματουργική επεξεργασία είναι του Γιάννη Ιορδανίδη, τα σκηνικά και τα κοστούμια του Γιώργου Λυντζέρη, οι φωτισμοί της Κατερίνας Μαραγκουδάκη. Mουσική επιμέλεια – βοηθός σκηνοθέτη: Αλέξανδρος Νταβρής.
Τους ρόλους του έργου ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: Ζαχαρίας Ρόχας (Γκούσταβ), Αγάπη Μανουρά (Θέκλα), Μιχάλης Μαρκάτης (Αντολφ).


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα