Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ηττες στο γκολ

Αρκετά καλά στάθηκαν οι δύο χανιώτικες ομάδες στους αγώνες τους στα γήπεδα του Ηρακλείου για το Περιφερειακό και θα μπορούσαν να είχαν αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα αφού ηττήθηκαν και οι δύο στο γκολ.
Αναλυτικότερα:
ΠΑΟΚ – Πανακρωτηριακός 3-2
Ο ΠΑΟΚ μπορεί να προηγήθηκε χθες με 3-0 στο παιχνίδι με τον Πανακρωτηριακό, όμως οι φιλοξενούμενοι αποδείχτηκαν σκληρό καρύδι και λίγο έλειψε στο φινάλε να ´κλέψουν´ το βαθμό της ισοπαλίας. Το τελικό 3-3 ήρθε τελικά με πολύ άγχος για την ομάδα του Κρουσώνα.
Νωρίς-νωρίς ο ΠΑΟΚ πήρε κεφάλι στο σκορ. Στο 3? ο Κουράκης (φωτ. κορυφή) με κεφαλιά έκανε το 1-0, ενώ στο 30? ο Καρβελάς με προβολή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2-0). Στο 70? ο Κουράκης με σουτ έξω από την περιοχή αύξησε το δείκτη του σκορ σε 3-0. Νωρίτερα ο Κουράκης στο 50? είχε προσπάθεια στο δοκάρι.
Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι με δύο γκολ του Λυχνάκη (φωτ. πάνω – στο 72? με σουτ και στο 80? με σουτ έξω από την περιοχή έπειτα από μπαλιά του Λιονάκη) ενώ στο 77? ο Λιονάκης είχε δοκάρι. Στο 80? αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Μπασιαδάκης λανθασμένα από τον Μπινιχάκη ο οποίος στις καθυστερήσεις δεν έδωσε ούτε φάουλ την ώρα που έκανε σουτ από επικίνδυνη θέση οριακά έξω από την περιοχή.
Γιούχτας – Ακρίτας 1-0
Σκούρα τα βρήκε… ο Γιούχτας απέναντι στον Ακρίτα, τον οποίο νίκησε τελικά έστω και δύσκολα με σκορ 1-0. Η ομάδα των Αρχανών συνέχισε με νίκη και παρέμεινε στις πέντε πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος.
Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή σ? όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα για να διασπάσουν την καλά στημένη αμυντική γραμμή του Ακρίτα. Η εμφάνιση του Γιούχτα δεν θύμισε την εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Πανακρωτηριακό ενώ ο Ακρίτας στο α´ μέρος με Σηφακάκη, Καλπάκη και στην επανάληψη σε τετ α τετ του Παπαδημητρίου που πλάσαρε χλιαρά θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα τέρμα όπως και στο 88´ σε σουτ του Κελαϊδή που έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.
Στο 10? μεγάλη ευκαιρία για το Γιούχτα όταν ο Καινουργιάκης εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι της εστίας του Μπραουδάκη.
Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημειώθηκε στο 70? όταν μετά από σέντρα του Τσαφαντάκη, ο Καργιωτάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0).
Οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν παράπονα για τη διαιτησία του Σωτηριάδη, για ένα χέρι στο 67? από αμυντικό του Γιούχτα σε σέντρα του Ορφανού και για μια περίπτωση οφσάιντ με τον Καραδάκη στο 93? τη στιγμή που ήταν μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα που ανακάλυψε η Ταξιδιαράκη.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα