Μουσείο Τυπογραφείας

Βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της Ελλάδας από το 2012

Αθήνα
Βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της Ελλάδας από το 2012 προβλέπει η Alpha Bank. Σύμφωνα με το Εβδομαδιαίο Δελτίο Οικονομικών Εξελίξεων της Διεύθυνσης Οικονομικών Μελετών της Alpha Bank η δημοσιονομική προσαρμογή μετά το 2012 θα στηριχθεί στην ανάπτυξη της οικονομίας και επίσης στην απόδοση των εκ βάθρων μεταρρυθμίσεων του ελληνικού Συστήματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων και του Συστήματος Υγείας καθώς και στη σημαντική μείωση της φοροδιαφυγής και της εισφοροδιαφυγής.
Η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας θα ενισχυθεί από την σημαντική βελτίωση της διεθνούς ανταγωνιστικότητάς, ως αποτέλεσμα των προωθημένων μεταρρυθμίσεων στο θεσμικό και οργανωτικό πλαίσιο λειτουργίας της και ιδιαίτερα στην αγορά εργασίας, στις ΔΕΚΟ και στον δημόσιο τομέα ως σύνολο.
«Τα μέτρα που απαιτούνται για την επίτευξη των ανωτέρω έχουν ήδη θεσπιστεί ή η θέσπισή τους θα ολοκληρωθεί σύντομα. Αυτό που απαιτείται είναι η αποτελεσματικότερη δυνατή υλοποίησή τους και βέβαια αυτό δεν είναι ούτε εξασφαλισμένο ούτε εύκολο, όπως προκύπτει από τα όσα προαναφέρθηκαν για τις καταστροφές που προκλήθηκαν εκ των έσω στον τουρισμό, τα μεγάλα δημόσια έργα και την ανάπτυξη το 2010», τονίζεται χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.