Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Παρουσίαση προγράμματος Business on Board

Ο κ. Γεώργιος Ευστρατιάδης, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Olympic Air και γεν. δ/ντής της MIG & Bart Van De Winkel και ο γενικός δ/ντής Hilton Ελλάδας και Κύπρου.
Εκδήλωση προς τιμήν όλων των μελών του νέου εταιρικού προγράμματος πιστότητας Business on Board, διοργάνωσε στο ξενοδοχείο Hilton η Olympic Air. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα μεγάλα πλεονεκτήματα του νέου αυτού προγράμματος για το επιβατικό κοινό καθώς και η νέα σημαντική συνεργασία του Travelair Club με τα HHonors (Hilton Honors) του ομίλου ξενοδοχείων Hilton ανά τον κόσμο.
Το Business on Board είναι το εταιρικό πρόγραμμα επιβράβευσης της Olympic Air που ανταμείβει όλες τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέροντας σημαντικά οφέλη στις εταιρείες, τα στελέχη των οποίων πραγματοποιούν τα επαγγελματικά τους ταξίδια με την Olympic Air.
Στην εκδήλωση μίλησε ο κ. Γεώργιος Ευστρατιάδης, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Olympic Air και γενικός διευθυντής της MIG, o οποίος τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι ´ως Marfin Investment Group είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την επένδυσή μας αυτή γιατί καταφέραμε να υλοποιήσουμε αυτό που υποσχόταν η διαφημιστική μας καμπάνια. Φέραμε την Ελλάδα ψηλά και ιδιαίτερα σε μία περίοδο κατά την  οποία η χώρα μας βρίσκεται στο επίκεντρο συνεχούς αρνητικής δημοσιότητας λόγω της οικονομικής κατάστασης, στην οποία φθάσαμε από πράξεις ή παραλείψεις διοικούντων. Η έναρξη λειτουργίας της εταιρείας μόλις 6 μήνες από την συμφωνία εξαγοράς, παρά την αμφισβήτηση όσων ασχολούνται με τις αερομεταφορές ότι αυτό δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αποτέλεσε παγκόσμιο επίτευγμα το οποίο εικάζουμε ότι είναι δύσκολο να επαναληφθεί. Ωστόσο, χάρη στην επιμονή και τον ζήλο του προσωπικού μας επιτεύχθηκε και γι? αυτό αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοισυμμετείχαν σε αυτήν την προσπάθεια”´.
Ο κ. Ευστρατιάδης επεσήμανε ακόμη ότι ´σε 16 μήνες από την επίσημη λειτουργία μας καταφέραμε: Να έχουμε μεταφέρει άνω των 4.440.000 επιβατών εντός του 2010. Να έχουμε παρουσία σε 41 αεροδρόμια, εκ των οποίων 30 αεροδρόμια εσωτερικού και 11 εξωτερικού. Να είμαστε ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας στην Ελλάδα σε πωλήσεις μέσω ταξιδιωτικών πρακτορείων ενδυναμώνοντας τη σχέση μας με το υγιέστερο κομμάτι προώθησης της τουριστικής ανάπτυξης στην Ελλάδα. Να είμαστε στην κορυφαία θέση ως προς τη συνέπεια αναχωρήσεων από το Ελευθέριος Βενιζέλος. Μα, πάνω από όλα, καταφέραμε να αποκαταστήσουμε το όνομα της OLYMPIC στη συνείδηση του μέσου Ελληνα και να τον κάνουμε να την νοιώσει σαν τη δική του εταιρεία. Η επιτυχία αυτή βασίστηκε στο τρίπτυχο: Καινούργιος στόλος αεροσκαφών, φιλική εξυπηρέτηση πριν και κατά τη διάρκεια των πτήσεων και απόλυτη συνέπεια στην εκτέλεση των δρομολογίων. Ως επιστέγασμα των προσπαθειών μας ήταν η βράβευσή μας από τον Σύνδεσμο Ευρωπαϊκών Αεροπορικών Περιφερειακών Εταιρειών με το ασημένιο βραβείο της καλύτερης αεροπορικής εταιρείας της χρονιάς 2010 – 2011´.
Αναφερόμενος στο εταιρικό πρόγραμμα Business on Board, επεσήμανε ότι ´αποτελεί το πρώτο πρόγραμμα τακτικών επιβατών και στο άμεσο μέλλον θα δημοσιοποιήσουμε δύο καινούργια προγράμματα επιβράβευσης των τακτικών επιβατών της OLYMPIC AIR´.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2010 και μέσα σε μόλις 6 μήνες έφθασε να έχει πάνω από 2500 εγγεγραμμένες εταιρείες – μέλη.
Τέλος ο κ. Ευστρατιάδης παρουσίασε την έναρξη συνεργασίας μεταξύ της OLYMPIC Air και του Hilton Honours. Μέσω της συνεργασίας αυτής οι επιβάτες – μέλη του travelair club αποκτούν πρόσβαση σε 3600 ξενοδοχεία Hilton σε όλον τον κόσμο.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα