Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αρχίζουν τα δύσκολα για την ΕΑΧ Χανιά

Με πολύ δύσκολο αγώνα επιστρέφει στην αγωνιστική δράση της Α2 χάντμπολ γυναικών η ΕΑΧ Χανιά, αφού παίζει αύριο στη Βέροια με τον ισχυρό Φίλιππο και η αποστολή της γίνεται ακόμη δυσκολότερη από το γεγονός ότι η ομάδα έχει να δώσει επίσημο παιχνίδι τρεις εβδομάδες (αφού Φαίακας και Ν. Ελβετία δεν ήρθαν στα Χανιά για τις προγραμματισμένες αναμετρήσεις).
Η αποστολή αναχωρεί απόψε, αεροπορικώς, για τη Θεσσαλονίκη και εκτός των προαναφερομένων, ο Δημήτρης Πουλιδάκης και η Νατάσα Ότοβιτς- Φάσουρα αντιμετωπίζουν και αγωνιστικά προβλήματα, αφού -συγκριτικά με το τελευταίο παιχνίδι “κόντρα” στον Απόλλωνα- δεν θ´ αγωνιστούν οι Γ. Παντελάκη (τραυματίας), Κατσανεβάκη και Μπιέλομπρκ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Δ. Βικέλας, αρχίζει στις 2μ και διαιτητές θα είναι οι Εφραιμίδης, Καζαντζίδης.
ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΟΧΕ
Συνάντηση  με τοπικούς φορείς είχαν πριν λίγες ημέρες εκπρόσωποι της ΟΧΕ, με στόχο την όσον το δυνατόν καλύτερη οργάνωση εν όψει του αγώνα της εθνικής μας με την Ολλανδία, που θα γίνει την Τετάρτη 7 Μαρτίου, στο κλ. Κλαδισού, για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος χάντμπολ ανδρών.
Συγκεκριμένα, στα Χανιά βρέθηκαν το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΧΕ Δημήτρης Σταυρακάκης και ο συνεργάτης- συντονιστής των εθνικών ομάδων Δημήτρης Πολύζος, οι οποίοι επισκέφτηκαν το κλ. Κλαδισού και είχαν συναντήσεις -μέσα σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα- με τον αντιδήμαρχο Χανίων Δημήτρη Λειψάκη, με τον αντιδήμαρχο Πλατανιά Νίκο Δασκαλάκη, με τον πρόεδρο της Τοπικής Επιτροπής Χειροσφαίρισης Κρήτης Μανώλη Φάσουρα και με τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής χάντμπολ του Κύδωνα, Νότη Ψυλλάκη, που αφορούσαν οργανωτικά και τεχνικά θέματα.
Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας θα αρχίσει στις 7μμ και θα καλυφθεί τηλεοπτικά σε απ´ ευθείας μετάδοση από την ΕΤ1, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι ανδρικής εθνικής ομάδας μας, σε οποιοδήποτε ομαδικό άθλημα, που θα φιλοξενηθεί στα Χανιά.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα