Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Το τεχνικό σεμινάριο στο 1ο αγωνιστικό μέρος ζίου-ζίτσου

Με απόλυτη επιτυχία άρχισε η αγωνιστική δραστηριότητα, για το 2011 , με το σεμινάριο των αθλητικών συλλόγων Κερίτη & Αγρίμια με  προπονητή τον  Δημήτρη Μαρινάκη. Συγκεκριμένα μετά από το επιτυχημένο -από διακρίσεις και επιμορφωτικά σεμινάρια- 2010, ακολούθησε πριν λίγες  αυτό στο 1ο αγωνιστικό μέρος (φωτ. αριστερά) με τον 3 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή στο Καράτε, 6 φορές στο Πανευρωπαϊκό και πολλές φορές Βαλκανιονίκη, Μεσογιονίκη και Πανελληνιονίκη κ.  Σπύρο Μαργαριτόπουλο (φωτ. δεξιά) Πτυχιούχο ΤΕΦΑΑ, ο οποίος συνοδεύονταν αυτή τη φορά από τον αδερφό του Δημήτρη, που έχει να επιδείξει αναλογες διακρίσεις με τον Σπύρο.
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Α.Π.Σ. Κερίτη στην Ουέλικτων 28 Ν. Χώρα , και απευθυνόταν σε αθλητές από πράσινη  ζώνη και άνω, (προχωρημένοι) ,οι αθλητές μικροί και μεγάλοι έζησαν είδαν και διδάχθηκαν τεχνικές υψηλού αγωνιστικού επιπέδου οι οποίοι παρακολούθησαν με μεγάλη επιμέλεια, και προσοχή από το  Κο  Μαργαριτόπουλο, ο οποίος βεβαίως έδωσε για ακόμη μια φορά το καλύτερο εαυτό του όπως το συνηθίζει πάντα, σε ότι αγωνιστική πρόκληση και να κληθεί.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο σεμινάριο συμμετείχαν ορισμένοι  αθλητές και από άλλους συλλόγους ζίου-ζίτσου στα Χανιά: Από Α.Π.Σ. Κουρήτες Καλυβών με προπονητή τον Δημήτρη Μπιτσαξή, Σ. Μ. Τ. Νέας Κυδωνίας  με προπονητή τον Χοχλακάκη Γιώργο, από Σ.Μ.Τ. Ακρωτηρίου με προπονητή τον Γεωργουσάκη Γιώργο και από τον σύλλογο Πολυδεύκης Βουκολιών ο προπονητής  Πετρουλάκης Γιώργος. Επίσης από τον Α.Σ. Ρεθύμνου ο προπονητής Κανακαράκης Παναγιώτης, καθως και από το σύλλογο Τζούντο Ηρακλείου, με προπονητή το ν Βερβερίδη Νίκο. “Γεγονός που δηλώνει το πνεύμα ομαδικότητας των συλλόγων στο Νομό Χανίων και γενικότερα στη Κρήτη, αφού αυτή τη στιγμή το Κρητικό ζίου-ζίτσου αριθμεί 23 αναγνωρισμένα Σωματεία από τη Κίσσαμο έως την Ιεράπετρα” σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση. Επίσης παρούσα ήταν η Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου Κ. Δήμητρα Γλαρίτη.
Δήλωση Σπύρου Μαργαριτόπουλου: “Ήταν το δεύτερο σεμινάριο μου στα Χανιά και στο σύλλογο του κ. Δημήτρη Μαρινάκη. Όλοι με δέχτηκαν ξανά με αγάπη και με μεγάλη όρεξη. Υπήρξε συμμετοχή και από άλλους συλλόγους και ήταν αρκετά περισσότεροι αθλητές απ ότι πέρυσι. Φέτος είχα και την βοήθεια του αδελφού μου Δημήτρη που συνέβαλε και αυτός στην καλύτερη διεξαγωγή των προπονήσεων. Εκτός από το οικείο περιβάλλον, αυτό που μου έδωσε μεγάλη χαρά ήταν πως τα περισσότερα παιδιά από αυτά που συμμετείχαν στο προηγούμενο σεμινάριό μου, είχαν κατανοήσει και εκτελούσαν σωστά ότι διδάχτηκαν πέρυσι. Τα συγχαρητήρια μου λοιπόν στον Δημήτρη και στους υπόλοιπους προπονητές για την καλή δουλειά που κάνουν στους συλλόγους τους. Έχουμε θέσει καλές βάσεις για να συνεχίσουμε την καλή δουλειά. Θέλω να ευχαριστήσω αρχικά όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και προπονήθηκαν, τον Δημήτρη Μαρινάκη που με προσκάλεσε ξανά, αλλά και όλους τους προπονητές που παρευρέθηκαν και τους εύχομαι να έχουν οι αθλητές τους τα καλύτερα αποτελέσματα! Σε ότι χρειαστούν εγώ θα είμαι κοντά τους”.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα