Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Την ερχόμενη Δευτέρα θα συνεχιστεί η δίκη για την υπόθεση Ακουμιανάκη

Την ερχόμενη Δευτέρα 18 Ιουνίου θα συνεχιστεί η δίκη για την υπόθεση Ακουμιανακη.

Η δίκη διακόπησε στις 3 το μεσημέρι.

Στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Χανίων, από τις 9.30 το πρωί η δίκη συνεχίστηκε με τις καταθεσεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ Μ.Ο.Δ.

Την ίδια στιγμή στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων ξεκίνησε η δίκη για τη συμπλοκή στα Ανώγεια που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός 24 χρόνου τον Απρίλη του 2017.
Αυτή η δική αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα με τις αγορευσεις των 4 συνηγόρων υπεράσπισης δύο εκ των κατηγορουμένων.

Εν τω μεταξύ, το μεσημέρι υπήρξε ένταση έξω από την άιθουσα που συνεχίζεται η δίκη για τον φόνο του 24χρονου κτηνοτρόφου στα Ανώγεια, υπήρξε ένταση κατά την διάρκεια σωνατικού ελέγχου μεταξύ των συγγενών των κατηγορουμένων και αστυνομικών. Με την παρέμβαση ψυχραιμότερων, η ένταση εκτονώθηκε και η διαδικασία συνεχίστηκε κανονικά.
Στις αγορεύσεις τους οι συνήγοροι υπεράσπισης του 21χρονου κατηγορούμενου και του πατέρα του υποστήριξαν ότι οι εντολείς τους δέχθηκαν καταιγισμό πυρών, φοβήθηκαν και αμύνθηκαν. Επίσης ότι οι βολές των μελών της άλλης οικογένειας δεν ήταν χαμηλά αλλά σε ύψος που πλήττει ζωτικά όργανα.
Στις αγορεύσεις τους, επισήμαναν πως το θύμα δεν κτυπήθηκε από πίσω αλλά πλάγια όταν άλλαζε θέση αφού είχε πυροβολήσει προς το αυτοκίνητο του 21χρονου και του πατέρα του.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα