Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Στα Χανιά το Τζόκερ

Ποδαρικό με το δεξί στο νέο έτος έχουν κάνει, όπως φαίνεται, οι παίκτες του Τζόκερ στα Χανιά καθώς για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή, ο νικητής είναι από την πόλη μας.
Το χρυσό δελτίο, που κερδίζει 400.000 ευρώ, παίχτηκε αυτή τη φορά στο πρακτορείο της οικογένειας Γαϊτανοπούλου στα Κουνουπιδιανά.
´Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για το πρακτορείο μας´, δήλωσε στα ´Χ.Ν.´ ο ιδιοκτήτης Μανώλης Γαϊτανόπουλος. ´Εχουμε συχνά επιτυχίες στο πρακτορείο μας, αλλά το ποσό αυτό είναι το μεγαλύτερο που έχουμε δώσει μέχρι σήμερα´, σημειώνει.
Οπως ανέφερε ο κ. Γαϊτανόπουλος, ο τυχερός δεν είχε εμφανιστεί μέχρι χθες. ´Δεν γνωρίζουμε αν είναι κάποιος από τη γειτονιά. Ελπίζουμε να είναι κάποιος που είχε ανάγκη τα χρήματα και του ευχόμαστε να είναι πάντα τυχερός´, δήλωσε.
´Για τον Νομό Χανίων είναι πολύ σημαντικές οι επιτυχίες που έχουμε τον τελευταίο καιρό´, αναφέρει ο Μανώλης Γαϊτανόπουλος στα ´Χ.Ν.´, ευχόμενος να υπάρχει ανάλογη συνέχεια.
Να υπενθυμίσουμε ότι την Κυριακή 30 Ιανουαρίου ένας Χανιώτης υπερτυχερός κέρδισε το ποσό των 1.259.132,60 ευρώ, με δελτίο που είχε παιχτεί στο πρακτορείο του Προκόπη Μπιτσάκη στην παλιά πόλη. Την περασμένη Πέμπτη, στο πρακτορείο της Μαριάνθης Γρηγοράκη στην πόλη μας είχε παιχτεί δελτίο με 5 επιτυχίες που έδωσε 151.395,71 ευρώ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα