Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός

Σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 21ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα.
Το σημαντικότερο ματς του προγράμματος θα διεξαχθεί στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προέρχεται από τη νίκη επί του Ολυμπιακού και την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου και θέλει τους τρεις βαθμούς για να συνεχίσει την ανοδική πορεία της. Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο τη νίκη για να συνεχίσει με αξιώσεις το «κυνήγι» του Ολυμπιακού και της πρώτης θέσης της βαθμολογίας.
Σαφώς πιο εύκολο έργο θα έχει ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, ο οποίος θα υποδεχθεί στον Πειραιά τη Ξάνθη και είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη. Σημαντικό είναι και το ματς στο Ολυμπιακό στάδιο με την ΑΕΚ να φιλοξενεί τον Αρη, ενώ η Λάρισα θα συνεχίσει την προσπάθεια της για την αποφυγή του υποβιβασμού στην Τρίπολη στο ματς κόντρα στον τοπικό Αστέρα. Συνοπτικά το πρόγραμμα των αγώνων της 21ης ημέρας και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:
ΕΤΟΙΜΟΙ ΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΝΤΟΥΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Οι Άλμπερτ Ριέρα και Ντουντού Σεαρένσε προπονήθηκαν χωρίς να νιώσουν καμιά ενόχληση και βρίσκονται στη διάθεση του Ερνέστο Βελβέρδε για τον αγώνα με την Skoda Ξάνθη (6/2, 15:00, NET).
Τόσο ο Ριέρα, όσο και ο Ντουντού αναμενόντουσαν να γυμναστούν κανονικά, ωστόσο,  η χθεσινή προπόνηση θα ήταν αυτή που θα έκρινε το βαθμό ετομότητάς τους.
Τελικά και οι δύο άσοι έβγαλαν το πρόγραμμα χωρίς να αισθανθούν καμιά ενόχληση και θέτουν υποψηφιότητα για την ενδεκάδα.
Τα νέα δεν είναι το ίδιο ευχάριστα όσον αφορά στον Αβραάμ Παπαδόπουλο, που από τον τραυματισμό του στο ματς με τον ΠΑΟΚ θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα για ακόμη δυο με τρεις μέρες, ενώ από την πλευρά τους οι Μοϊσές Ουρτάδο και Νίκος Παπαδόπουλος συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης.
Σημειώνεται ότι, η προετοιμασία των ερυθρολεύκων θα ολοκληρωθεί σήμερα με την προπόνηση να έχει προγραμματιστεί για τις 10:30. Στην συνέχεια σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα θα δώσει το παρών στο μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7.
ΦΕΡΕΙΡΑ: ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΞΑΝΑ
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δείχνουν αφυπνισμένοι και ικανοί για την ανατροπή, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής, σε κουβέντα που είχε με τους εκπροσώπους του Τύπου.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός των ´πρασίνων´:
Για την εμφάνιση με την ΑΕΚ: “Στο τέλος του ματς πολλοί ήρθαν να με συγχαρούν.
Η απάντηση μου ήταν ότι δεν δίνονται συγχαρητήρια σε όσους χάνουν. Κατάλαβα όμως ότι αυτό έγινε λόγω του καλού παιχνιδιού που κάναμε.
Δεν μου αρέσει να χάνω. Δεν αποκλειστήκαμε απ´ αυτό το ματς, αλλά από το πρώτο”.
Για την ψυχολογία των παικτών του και αν μπορούν να επανακάμψουν για τη συνέχεια: “Έχουν επαναστατήσει μέσα τους οι παίκτες μου”.
Για τα προβλήματα των τραυματισμών είπε: “Θα δω την αυριανή προπόνηση (σ.σ. Σάββατο), θα αξιολογήσω τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών μου και θα αποφασίσω”.
Για το αν θεωρεί τελικό το ματς της Κυριακής: “Υπολείπονται δέκα αγώνες, αυτό σημαίνει 30 βαθμοί. Θα κάνουμε τα πάντα για να βγούμε και πάλι πρωταθλητές”.

ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ Ο Μ. ΧΙΜΕΝΕΘ
Οπως είχε προαναγγείλει στη συνέντευξη τύπου της Παρασκευής, ο Μανόλο Χιμένεθ χάρισε ανάσες σε ποδοσφαιριστές που έχουν τραβήξει πολύ κουπί τον τελευταίο καιρό.
Ετσι λοιπόν ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Αρη στο ΟΑΚΑ ο Ισπανός προπονητής άφησε εκτός αποστολής τους Νίκο Λυμπερόπουλο, Παντελή Καφέ και Νίκο Καράμπελα καθαρά για λόγους ξεκούρασης.
Εκτός έμειναν και οι τραυματίες Δέλλας και Γεωργέας που συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.
Η αποστολή της ΑΕΚ: Σάχα, Αραμπατζής, Αργυρίου, Γιάχιτς, Μανωλάς, Νασούτι, Ματέος, Γκέντσογλου, Νταντόμο, Ντιόπ, Γκερέιρο, Μίτσελ, Μπλάνκο, Μάκος, Μπερνς, Λαγός, Λεονάρντο, Έντερ, Σκόκο, Μπάχα.

ΣΑΒΒΑΤΟ
17:15  Αστέρας Τρίπολης-Λάρισα            NOVA 6
17:15  Πανσερραϊκός-Ηρακλής               NOVA 2
19:30 ΑΕΚ-Αρης                           NOVA 2
ΚΥΡΙΑΚΗ
15:00 Καβάλα-Κέρκυρα                     NOVA 2
15:00  Εργοτέλης-Πανιώνιος                NOVA 3  
15:00 Ολυμπιακός-Ξάνθη                   NET 
17:15 Ολυμπιακός Βόλου-Ατρόμητος         NOVA 2
19:30 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός                  NOVA 1


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα