Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ο Κύδωνας έχει αύριο δύσκολη αποστολή

Να βάλει τέλος στα ανεπιτυχή αποτελέσματα θα προσπαθήσει αύριο ο Κύδωνας υποδεχόμενος (κλ. Κλαδισού, 5.30μμ, διαιτητές Βήτας και Σκλαβενίτης) τον Δούκα, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ ανδρών, κάτι που βέβαια μόνον εύκολο δεν θα είναι.
Με τη χανιώτικη ομάδα αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ο νεοαποκτηθείς Σλόμπονταν Τζόρτζεβιτς, που βρίσκεται από προχθές στα Χανιά. Ο 27χρονος σέρβος αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στην Α2 κατηγορία της Δανίας (από την ομοσπονδία της οποίας θα σταλεί σήμερα η μπλε κάρτα ώστε να εκδοθεί δελτίο από την ΟΧΕ) και θα παίξει στη θέση του αριστερού ίντερ, αντικαθιστώντας τον συμπατριώτη του, Μπόμπαν Μίκοβιτς, που έπαιξε τελευταία φορά με τον Κύδωνα στο πρόσφατο εκτός έδρας ματς “κόντρα” στον Αερωπό.
Ο Μάνος Οικονομάκης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και στη σημερινή τελευταία προπόνηση αναμένεται να είναι παρόντες όλοι οι παίκτες, πλην του Σταμπουλή, οποίος δεν μετέχει τις δυο τελευταίες εβδομάδες στις εκδηλώσεις της ομάδας. Υπενθυμίζουμε ότι στον α´ γύρο ο Κύδωνας είχε κάνει την έκπληξη, κερδίζοντας μέσα στο Δαϊς με 28-27, ενώ ο Δούκας προέρχεται από εντός έδρας “γκέλα”, αφού το περασμένο Σάββατο παραχώρησε ισοπαλία στη ΧΑΝΘ.  
ΝΕΑ ΝΙΚΗ… ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ Η ΕΑΧ ΧΑΝΙΑ: Όπως γράψαμε και χθες, η ΕΑΧ Χανιά θα πάρει ακόμη δυο βαθμούς… στα χαρτιά, αφού ούτε η Νέα Ελβετία θα έρθει στην πόλη μας για το προγραμματισμένο αυριανό παιχνίδι της Α2 χάντμπολ γυναικών.
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ
ΣΤΗ Β´ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ
Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται την Κυριακή στο κλ. Χανίων, όπου στην πρεμιέρα του β´ γύρου της Β´ εθνικής βόλεϊ ανδρών ο 2ος στη βαθμολογία ΣΦΠΧ (12β,14-10 σετ) υποδέχεται τον πρωτοπόρο Πανιώνιο (15β, 15-3 σετ), από τον οποίο είχε ηττηθεί 3-0 στη Νέα Σμύρνη.
Ο αγώνας αρχίζει στις 5μμ και διαιτητές θα είναι ο Αγγελίδης με τον Κανακάκη.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα