Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στα ημιτελικά του Len Trophy ο Πανιώνιος

Στην ημιτελική φάση του Len Trophy βρίσκεται και επίσημα από χθες ο Πανιώνιος. Η ρεβάνς με την Κόπερ στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς οι “κυανέρυθροι” είχαν θριαμβεύσει πριν δύο εβδομάδες στη Σλοβενία (12-8). Αυτό φαίνεται ότι τους έφερε και κάποια χαλάρωση, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 9-9.
Μικρό το κακό πάντως, αφού η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη ξεπέρασε το εμπόδιο της Κόπερ και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της στο δρόμο για την είσοδο στον τελικό και την διεκδίκηση του τίτλου για δεύτερη φορά τα τρία τελευταία χρόνια.
Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-2, 3-3, 1-2
Πανιώνιος: Μιράλης 2, Μουρίκης 2, Χατζηγούλας 2, Θωμάκος 2, Μάζης 1.
Κόπερ: Βουκίσεβιτς 2, Νάστραν 2, Τσούπιτς 1, Μπουρμπουράν 1, Ρατσούνιτσα 1, Τσρνίτσα 1, Τσέρνεκα 1.
ΑΠΟΧΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Σε αποχή από τις προπονήσεις αλλά και από τους αγώνες αποφάσισαν να προχωρήσουν οι πολίστες του Ολυμπιακού.
Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων τους στην Euroleague με το εντός έδρας ματς με την Μπαρτσελόνα, οι ´ερυθρόλευκοι´ παρέμειναν στα αποδυτήρια του κολυμβητηρίου και συζήτησαν αρκετή ώρα για τις κινήσεις τους, αφού τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να υφίστανται στο λιμάνι. Η απόφαση που πήραν ήταν να αρχίσουν αποχή τόσο από τις προπονήσεις, όσο και από τους αγώνες.
Ο επόμενος αγώνας του Ολυμπιακού είναι το Σάββατο με τη Βουλιαγμένη για το πρωτάθλημα και μέχρι τότε η διοίκηση αναμένεται να προσεγγίσει τους παίκτες προκειμένου να τους μεταπείσει.
Νίκη γοήτρου με Μπαρτσελόνα:
Με την παρθενική του νίκη, που του έδωσε και τους πρώτους του βαθμούς, ολοκλήρωσε χθες ο Ολυμπιακός την παρουσία του στην φετινή Euroleague.
Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι στο “Π. Καπαγέρωφ” του Πειραιά, οι “ερυθρόλευκοι” επικράτησαν της Μπαρτσελόνα με 11-7, κάνοντας έτσι στην 6η αγωνιστική σεφτέ στον Γ´ όμιλο μετά από πέντε ήττες. Το τρίποντο πάντως αυτό δεν ήταν αρκετό για να τους “ξεκολλήσει” από την 4η και τελευταία θέση του γκρουπ. Για τους νικητές 4 γκολ συνολικά πέτυχαν οι Μυλωνάκης (φωτ.) και Βλοντάκης.
Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-3, 3-0, 2-2.
Ολυμπιακός: Μυλωνάκης 2, Φουντούλης 4, Θεοδωρόπουλος 1, Ντόσκας 2, Βλοντάκης 2.
Μπαρτσελόνα: Σιράνι 1, Εστέγιερ 1, Πέρεθ 1, Εστράνι 1, Μάλαρατς 2, Μπρούντερ 1.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα