Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Βρέθηκε πτώμα

Η νεκροτομή θα δείξει το φύλο, την εθνικότητα και πιθανόν τις αιτίες θανάτου του πτώματος, που, χθες το πρωί, βρέθηκε σε περιοχή έξω από το Καστέλλι Κισάμου. Ο θάνατός του προσδιορίζεται στις αρχές Δεκεμβρίου, λόγω της προχωρημένης αποσύνθεσης, στην οποία και εντοπίσθηκε, στην αγροτική περιοχή ´Νταμάρι´, στον οικισμό Ανω Πύργος.
Εξαιτίας της προχωρημένης σήψης και παρά τις προσπάθειες του ιατροδικαστή Χανίων, Σταμάτη Μπελιβάνη, χθες, δεν έγινε κατορθωτό να εντοπιστεί ούτε το φύλο του πτώματος, κάτι που αναμένεται να διαπιστωθεί με τη νεκροτομή, που πιθανόν να γίνει και σήμερα. Το πτώμα εντόπισε, τις πρωινές ώρες χθες, κάτοικος της περιοχής στη θέση Νταμάρι, κoντά σε μια ρεματιά. Πρόκειται για αγροτική περιοχή δυτικά του οικισμού Ανω Πύργος, στον δρόμο προς την παλιά χωματερή της Κισάμου. Ο άντρας ειδοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου, που ενημέρωσε την Ασφάλεια Χανίων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, το πτώμα ήταν ´σε κατάσταση πλήρους σήψης, αγνώστου ταυτότητος και φύλου. Παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή. Τα αίτια θανάτου ερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων που ενεργεί την προανάκριση´.
Στην περιοχή δεν είχε αναφερθεί εξαφάνιση ατόμου το τελευταίο χρονικό διάστημα, ωστόσο, διαμένει μεγάλος αριθμός μεταναστών από τον Νοέμβριο μέχρι τον Φεβρουάριο που εργάζονται στη συγκομιδή της ελιάς.        


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα