Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ενοπλη ληστεία

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε χθες το βράδυ, σε πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ, σε κεντρικό δρόμο της Αμπεριάς, από έναν νεαρό, πιθανότατα Έλληνα. Ήταν λίγο μετά τις 8 το βράδυ, όταν ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου επί της οδού Μουντάκη 38, (κάθετη της οδού Παπαναστασίου), είδε να μπαίνει στο κατάστημά του ένας νεαρός, ο οποίος είχε κρύψει το πρόσωπό του με το μπουφάν που φορούσε και κρατούσε προτεταμένο ένα όπλο (περίστροφο).  
Ο νεαρός κόλλησε το όπλο στο μέτωπο του ιδιοκτήτη του πρακτορείου και του είπε, σε άπταιστα ελληνικά, να του δώσει τα χρήματα που είχε στο ταμείο.  Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, διατηρώντας την ψυχραιμία του, ξεκίνησε να δίνει τα χρήματα, όταν άκουσε τον δράστη να του λέει: «Και τ´ άλλα και τ´ άλλα γιατί θα στην ανάψω».
Αμέσως μόλις πήρε τα χρήματα ο νεαρός τράπηκε σε φυγή και μάλιστα πεζός, όπως ανέφερε στην Αστυνομία ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.
Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, ο δράστης απέσπασε από το πρακτορείο την είσπραξη της ημέρας, «ένα ποσό μικρό, όχι σημαντικό».
Την υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

  1. Αγαπητοί κύριοι.
    Διαμένω στη περιοχή του Μακρύ-Τοίχου και προ μηνός περίπου διεπίστωσα ότι έχει καεί το φως που υπάρχει στο στύλο της ΔΕΗ έξω από το σπίτι μου με αποτέλεσμα ο δρόμος να παραμένει σκοτεινός.Απευθύνθηκα στον πρώην Δήμο Νέας Κυδωνίας όπου και υπέβαλα και σχετική αίτηση αλλαγής της λάμπας.Εκτοτε και παρά τις συνεχείς οχλήσεις για την αποκατάσταση του λαμπτήρος ουδεμία ενέργεια έγινε.Σε σχετικές ερωτήσεις μου οι απαντήσεις που ελάμβανα ήταν τουλάχιστον παιδαριώδεις ενώ το πρόβλημα εξακολουθεί και υφίσταται.
    Οσο υπήρχε ο Δήμος Νέας Κυδωνίας και ειδικά τα τελευταία χρόνια ήμασταν απόλυτα ευχαριστημένοι από την άμεση ανταπόκριση των υπευθύνων του Δήμου στα λογικά αιτήματα των πολιτών.Παρόμοια ζημία στο παρελθόν είχε αποκατασταθεί την επόμενη ημέρα.Δεν είναι λοιπόν λογικό να αναπολούμε την προ Καλλικράτη περίοδο?
    Δεν θέλω να φαντασθώ σε ένα πιο σοβαρό αίτημα πόση ανταπόκριση θα βρούμε,πόσος χρόνος θα χρειασθεί και αν τελικά θα υλοποιηθεί.
    Σας ευχαριστώ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα