Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

?Οχι? στην κατάργηση του Ταχυδρομικού Γραφείου Βάθης

Την έντονη αντίθεσή του στο ενδεχόμενο κατάργησης του ταχυδρομικού Γραφείου Βάθης,  εκφράζει ο Δήμος Κισάμου, με έγγραφο που έστειλε στον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, στον περιφερειάρχη Κρήτης,  στον αντιπεριφερειάρχη Χανίων, στους βουλευτές του Νομού, στον διευθύνοντα σύμβουλο των ΕΛΤΑ καθώς και στον περιφερειακό διευθυντή Κρήτης των ΕΛΤΑ.
Παράλληλα καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να ασκήσουν κάθε μορφής πίεση, ώστε να εξακολουθήσει να λειτουργεί το Ταχυδρομικού Γραφείο και να προσφέρει τις υπηρεσίες  του, προς όφελος των κατοίκων της απομακρυσμένης αυτής  περιοχής  του Νομού  Χανίων.
Οπως σημειώνει ο αντιδήμαρχος Αντ. Σχετάκης και όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, το επιχείρημα  του κέρδους, δεν πρέπει να είναι το μοναδικό κριτήριο για τη λειτουργία του Ταχυδρομικού Γραφείου, δεδομένου μάλιστα ότι τα βασικά έξοδα της λειτουργίας του, καλύπτονταν από τον πρώην Δήμο Ιναχωρίου και θα εξακολουθήσουν να καλύπτονται από τον νέο Δήμο Κισάμου, αφού το κτήριο στο  οποίο στεγάζεται το Γραφείο είναι δημοτικό.
Επισημαίνεται ακόμα στην ανακοίνωση ότι μια τέτοια απόφαση έρχεται σε ευθεία αντίθεση με την ανάγκη ενδυνάμωσης και ανάπτυξης της υπαίθρου και  καλεί ο Δήμος τους αρμόδιους να επανεξετάσουν τη στάση τους, ώστε να παραμείνει   σε λειτουργία το Ταχυδρομικό Γραφείο Βάθης, που καλύπτει βασικές επικοινωνιακές ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα