Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συγκρότηση ?Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών?

Αθήνα
Την συγκρότηση πολιτικής κίνησης με την ονομασία Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών ανακοίνωσαν, το μεσημέρι της Τετάρτης, οι ανεξάρτητοι βουλευτές Β΄ Αθηνών,, Γιάννης Δημαράς και Περιφέρειας Αττικής Βασίλης Οικονόμου.
Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο κ. Δημαράς εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η προσπάθειά τους θα είναι επιτυχής, σύμφωνα με τα μηνύματα που λαμβάνει από τους πολίτες και εξήγησε ότι δεν ιδρύεται πολιτικό κόμμα γιατί ´το πρόβλημα του τόπου δεν είναι η ίδρυση ενός ακόμη κόμματος αλλά να βγει το συντομότερο από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει με την πολιτική του Μνημονίου´.
Ο ανεξάρτητος βουλευτής ξεκαθάρισε ότι δεν θα παραιτηθεί από τη Βουλή ούτε θα αποχωρήσει από το Περιφερειακό Συμβούλιο, στο οποίο εξελέγη και πρόσθεσε ότι ´σήμερα η χώρα αναζητά πολιτικούς έντιμους, ειλικρινείς που θα λένε την αλήθεια στον ελληνικό λαό´ και τόνισε ότι η κίνηση αυτή ´δεν θα είναι χαλαρή´ και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μετεξελιχθεί σε κόμμα, αν το επιβάλλουν οι πολιτικές εξελίξεις και το ζητήσουν όσοι την ακολουθήσουν σ? όλη την Ελλάδα, τους οποίους κάλεσε σε αυτοοργάνωση και ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις σ? όλη τη χώρα.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα