Μουσείο Τυπογραφείας

Συγκρότηση ?Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών?

Αθήνα
Την συγκρότηση πολιτικής κίνησης με την ονομασία Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών ανακοίνωσαν, το μεσημέρι της Τετάρτης, οι ανεξάρτητοι βουλευτές Β΄ Αθηνών,, Γιάννης Δημαράς και Περιφέρειας Αττικής Βασίλης Οικονόμου.
Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο κ. Δημαράς εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η προσπάθειά τους θα είναι επιτυχής, σύμφωνα με τα μηνύματα που λαμβάνει από τους πολίτες και εξήγησε ότι δεν ιδρύεται πολιτικό κόμμα γιατί ´το πρόβλημα του τόπου δεν είναι η ίδρυση ενός ακόμη κόμματος αλλά να βγει το συντομότερο από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει με την πολιτική του Μνημονίου´.
Ο ανεξάρτητος βουλευτής ξεκαθάρισε ότι δεν θα παραιτηθεί από τη Βουλή ούτε θα αποχωρήσει από το Περιφερειακό Συμβούλιο, στο οποίο εξελέγη και πρόσθεσε ότι ´σήμερα η χώρα αναζητά πολιτικούς έντιμους, ειλικρινείς που θα λένε την αλήθεια στον ελληνικό λαό´ και τόνισε ότι η κίνηση αυτή ´δεν θα είναι χαλαρή´ και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μετεξελιχθεί σε κόμμα, αν το επιβάλλουν οι πολιτικές εξελίξεις και το ζητήσουν όσοι την ακολουθήσουν σ? όλη την Ελλάδα, τους οποίους κάλεσε σε αυτοοργάνωση και ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις σ? όλη τη χώρα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.