Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ

(2010 ΕΓΧ 112?)
Κωμωδία.
Σκην.: Ρον Χάουαρντ. Μουσ: Χανς Ζίμερ, Λορν Μπαφ. Ηθ.: Τσάνινγκ Τέιτουμ, Τζένιφερ Κόνελι, Γουινόνα Ράιντερ, Βινς Βον, Κέβιν Τζέιμς, Κουίν Λατίφα.
Ο Ρόνι και ο Νικ, διατηρούν στενή φιλική σχέση από τα φοιτητικά τους χρόνια, μέχρι και σήμερα, που είναι συνέταιροι σε μια σχεδιαστική εταιρεία και προσπαθούν να δρομολογήσουν ένα πρότζεκτ με στόχο να τους απογειώσει, κάτι που δείχνει εφικτό με τη βοήθεια της Μπεθ, κοπέλας του Ρόνι, αλλά και της Τζινίβα, συζύγου του Νικ. Ορκισμένος εργένης ο πρώτος, σε αντίθεση με τον δεύτερο που ζει ευτυχισμένος από τον γάμο του. Μια μέρα ο Ρόνι, τυχαία βλέπει τη γυναίκα του Νικ με έναν άλλον άνδρα και από εκείνη τη στιγμή τα πάντα γυρίζουν άνω κάτω στη ζωή του. Στην προσπάθειά του να μάθει την αλήθεια, ο Ρόνι αναλαμβάνει τον ρόλο του ντετέκτιβ, ενώ πολύ σύντομα ανακαλύπτει ότι και ο φίλος του, ο Νικ κρατάει επίσης κρυμμένα κάποια μυστικά…
Ακόμη μια άοσμη, άυλη, άσπιλη, άχρωμη, αμόλυντη αμερικανική κομεντί διαχείρισης ηλίθιων διλημμάτων, που αντί να διερευνήσει τα πραγματικά κοινωνικά προβλήματα και να τα αντιμετωπίσει ως μάστιγα μιας υπερ-καταναλωτικής κοινωνίας, αναλώνεται επικίνδυνα σε ανούσια μηνύματα?


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα