Μουσείο Τυπογραφείας

Συζήτηση για τη σχολική στέγη

Η εξεύρεση χώρων μεταστέγασης του Μουσικού Γυμνασίου, του Ειδικού Γυμνασίου και η άμεση λειτουργία του 2ου ΣΕΚ ήταν στα θέματα που εξετάστηκαν κατά την προχθεσινή συνάντηση του δημάρχου Χανίων, Μαν. Σκουλάκη, με τον προϊστάμενο Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων, Ηλία Ποντικάκη, τον προϊστάμενο Β/βάθμιας Εκπαίδευσης, Γιάννη Κανδαράκη και τον προϊστάμενο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Ν. Χανίων, Γεώργιο Ανδρεαδάκη.
Στη συνάντηση παραβρέθηκε και η αρμόδια αντιδήμαρχος για θέματα Παιδείας, Χρυσούλα Χατζηδάκη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τις αρμοδιότητες του Δήμου σχετικά με τη λειτουργία των σχολικών μονάδων καθώς επίσης συζητήθηκαν οι προτεραιότητες και οι άξονες συνεργασίας των εμπλεκομένων φορέων.
Μεταξύ των θεμάτων που εξετάστηκαν περιλαμβάνονται ακόμη:
Η ανέγερση νέων σχολικών μονάδων (Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων, Λυκείων) εντός των ορίων του νέου Δήμου καθώς και η μίσθωση κτηρίων για σχολική χρήση.
Η λειτουργία των Σχολικών Επιτροπών.
Η μεταφορά των με σύμβαση αορίστου χρόνου καθαριστριών των σχολείων στους Δήμους.
Η συντήρηση των σχολικών κτηρίων.
Η ανάγκη ολοκλήρωσης της προσπάθειας υπαγωγής του ΚαΠΝΚ (Κέντρου Απροσάρμοστων) Δημοτικού και Νηπιαγωγείου στο Υπουργείο Παιδείας κ.λπ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.