Μουσείο Τυπογραφείας

Αξονικός τομογράφος

Με νέους αξονικούς τομογράφους θα εξοπλισθούν μέσα στο 2011 τέσσερα Νοσοκομεία της Κρήτης μεταξύ αυτών και το νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων.
Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2011 αναμένεται να υπογραφεί ο διαγωνισμός μέσω ΕΣΠΑ.
Η διακοπή της λειτουργίας του αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Χανίων λόγω βλάβης, εδώ και έναν μήνα, επιταχύνει τις διαδικασίες για την προμήθεια νέου μηχανήματος.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο υπάρχων αξονικός, ηλικίας 13 ετών, δεν έχει επισκευασθεί ακόμη καθώς η εταιρεία αρνείται να προχωρήσει στην επιδιόρθωσή του λόγω του υψηλού κόστους και της μεγάλης οφειλής του Νοσοκομείου προς αυτήν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός του νέου αξονικού τομογράφου, το Νοσοκομείο Χανίων θα προμηθευτεί εντός του 2011 και μία σειρά από νέα σύγχρονα μηχανήματα με χρηματοδότηση μέσω του ΕΣΠΑ. Πρόκειται για έναν μαγνητικό τομογράφο και δυο μηχανήματα υπερήχων για τις ανάγκες της Μαιευτικής Κλινικής και του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών.
Ελ.Φ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.