Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Το παλαιό Νοσοκομείο

Τέτοια γεγονότα μόνο σε μια χώρα Μπανανία σαν τη δική μας θα μπορούσαν να συμβούν. Διότι είναι όλως απαράδεκτο ένα τόσο μεγάλο και ουσιαστικά άριστο κτήριο, όταν εγκαταλείφθηκε, να μην έχει χρησιμοποιηθεί για πολλές περιπτώσεις αλλά να αφεθεί να λεηλατηθεί και να καταρρέει σήμερα. Είναι απορίας άξιον π.χ. γιατί δεν στεγάσθηκε εκεί το ΕΚΑΒ, όπου και άνετο πάρκιγκ για τα ασθενοφόρα, αλλά καταβάλλεται ενοίκιο και δυσκολεύεται η διάβαση εκεί που σήμερα τα παρκάρουν. Είναι αδιανόητο γιατί δεν στεγάσθηκαν υπηρεσίες δημόσιες και δημοτικές ή γιατί πρόσφατα δεν χρησιμοποιείται, ένα μέρος από αυτό, για τους άστεγους όπως ήλθε το θέμα στην επικαιρότητα. Ακόμη και λαογραφικό, σπηλαιολογικό κ.λπ. Μουσείο ή συλλογές ή εντευκτήριο Συλλόγων θα ήταν δυνατόν να στεγασθούν εκεί.
Είχε αναφερθεί παλαιότερα ότι η κατεδάφιση θα κοστίσει περισσότερο από τη συντήρηση. Αν είναι έτσι τότε είμαστε άξιοι της τύχης και της κακομοιριάς μας.
Α.Π.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

  1. Εικόνα χειμωνιάτικου πρωινού,κρυου και βροχερου.
    Δυο νεαρες κοπελες,η μια εγγυος, εξερχονται από ένα μαυρο Μερσεντες Α170.Μαζι τους και δυο μικρα κοριτσια.
    Τρυφερή η στιγμή παραπέμπει σε νεαρες μητέρες που συνοδεύουν τα παιδιά τους στο παιδικό σταθμό. Δυστυχώς δεν είναι έτσι, γιατί και οι τέσσερις , ναι και οι τέσσερις, πηγαίνουν για?.δουλειά. Ποια δουλειά; μα εκείνη την άκρων αποδοτική, όπως προκύπτει από το ακριβό αυτοκίνητο, της επαιτείας.
    Οι προβληματισμοί πολλοί και ουδεμια σχέση με φιλανθρωπικά αισθήματα που χρηματοδοτούν κολάσιμες πράξεις εκμεταλευσης μικρών παιδιών και ..ελλειμματικών ανθρωπων. Και ένα ερώτημα; πόσες Έλληνιδες εργαζόμενες μητέρες ή όχι, διαθέτουν Μερσεντές Α170;

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα