Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Περιδιάβαση στην πόλη

ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ του Γενάρη, και «ο μήνας έχει 9»! Μέρα ηλιόλουστη, εξόδου και «αποθήκευσης» χειμερινής θαλπωρής. Μια περιδιάβαση στην πόλη ή στο λιμάνι είναι ό,τι πρέπει. Όμως, η κατάσταση στο «πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών» είναι επιεικώς απαράδεκτη.
Η ΝΕΑ Δημοτική Αρχή θα πρέπει         -πριν ακόμη μελετήσει και προγραμματίσει τη γενικότερη αναμόρφωση του πάρκου- να φροντίσει στοιχειωδώς τους εκτεθειμένους σε όλους μας χώρους του, ώστε να προληφθούν δυσάρεστα συμβάντα (φωτογραφίες 1, 2, 3). Πού ούτε αποκλείονται ούτε και είναι σπάνια?
?ΑΥΤΟ που επικροτούμε ως λίαν «χρηστικό» για την πόλη και μας άρεσε ιδιαίτερα, είναι το μηχάνημα καθαρισμού (φωτ. 4) των πεζοδρομίων και όχι μόνο, από τον Δήμο. Αρκεί βέβαια, η υπηρεσία αυτή να επεκταθεί και πέραν του κέντρου της πόλης -άσχετα αν εδώ είναι αναγκαίο να γίνεται τακτικότερα. Η επέκταση να περιλάβει πεζόδρομους με πολλά δέντρα, όπου η ολισθηρότητα των πεζοδρομίων είναι μεγαλύτερη, λόγω της λασπώδους σκόνης ή των χοντρών λεκέδων που δημιουργούνται απ΄τους καρπούς των δέντρων κ.λπ.  
Στ.Γ.Κ.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα