Μουσείο Τυπογραφείας

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Κοπή πίτας Πολιτιστικού Συλλόγου Μανωλιόπουλου

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μανωλιόπουλου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Ιανουαρίου στις 7 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Μανωλιόπουλου με πλούσια τοπικά εδέσματα παρασκευασμένα από τις νοικοκυρές, μέλη του Συλλόγου.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα  γίνει απολογισμός των ενεργειών του έτους και θα παρουσιαστεί η νέα ιστοσελίδα του χωριού www.manoliopoulo.gr, η οποία βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.
Οι πληροφορίες που δίνονται είναι, μεταξύ άλλων, οι κάτωθι: Ιστορία του Μανωλιόπουλου σε 9 γλώσσες, φωτογραφικό υλικό από τις αρχές του 19ου αιώνα μέχρι σήμερα, προσωπικότητες του χωριού με υποκατηγορία στην οποία θα καταγράφεται η ιστορία κάθε οικογένειας του χωριού, κτήρια, όπου θα προβάλλεται η ιστορία κάθε κτηρίου, παρουσίαση και προώθηση του μοναδικού ξενώνα του χωριού, με διαχειριστή τον Πολιτιστικό Σύλλογο, Καταστατικό της Τράπεζας Αίματος που θα δημιουργηθεί στο χωριό και πολλά άλλα.

The Design Bar
Maria Orfanoudaki

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.