Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αστακομακαρονάδες?!

Οπως γράφουν οι εφημερίδες: Εσωκομματικές εντάσεις κυριαρχούν στη ΝΔ εν όψει του ´ανασχηματισμού´ που ετοιμάζει ο κ. Αντ. Σαμαράς, ενώ εντείνονται οι πιέσεις του ´Δικτύου 21´ και του επικεφαλής του δικηγόρου κ. Φαήλου Κρανιδιώτη, στενού συνεργάτη του κ. Σαμαρά, ο οποίος προσπαθεί να τον παρασύρει στο, κατά την εθνικοπατριωτική οργάνωση ´Δίκτυο 21´, ιδεολογικό πλαίσιο εντός του οποίου πρέπει να γίνουν οι αλλαγές. Οι απόψεις αυτές πυροδοτούν εκρήξεις, προκρίνοντας ως βασικό στοιχείο την «ιδεολογική καθαρότητα» και προτιμώντας τους? «ιδεολογικούς μαχητές» από τους… «ντιντήδες».
Χωρίς να δίνουν ονόματα προκαλούν μεγάλη αναστάτωση στο εσωτερικό της ΝΔ μιλώντας για «ανόητους διαχειριστές που νόμισαν πως θα κάνουν πολιτική μόνο με την ´επικοινωνία´ πουλώντας τη γυαλιστερή συσκευασία της κενής ματαιοδοξίας τους» και καταγγέλλουν «κομψευόμενους διαδρομιστές» που πάσχουν από «Μεσαιοχωρίτικο αγράμματο ´αυτισμό´».
Οι σκληρές εκφράσεις του κ. Δ. Κρανιδιώτη, προκάλεσαν δηλητηριώδη σχόλια βουλευτών και στελεχών της ΝΔ που του αντιγύρισαν ότι: «Υπάρχει ο τρόπος να διαπρέπει διακομματικώς στην Ελλάδα της καμαρίλας, όπου κάθε κομψευόμενος που δεν έχει δουλέψει ποτέ, διασπείρει φήμες για ανύπαρκτες ´συγκρούσεις´, υπονομεύει τη συλλογικότητα και προσπαθεί να ´κοντύνει´ όποιους θεωρεί απειλή? για το βαμμένο του μαλλί και το ασήμαντο εγώ του» και ότι «Λίγο γκλαμουριά, πολύς βερμπαλισμός αλλά, αδέρφια, άμα δεν υπάρχει ιδεολογική ραχοκοκαλιά, μόνο με ´αδερφίστικα´ (σ.σ.!) κόλπα, δεν κάνεις πολιτική. Ούτε κόμμα ούτε χώρα πάει έτσι μπροστά». Οι γαλάζιοι ερίζουν ως αστακοί με τις κεραίες και τις δαγκάνες υψωμένες. Κάπου άκουσα ότι οι αστακοί έχουν μπλε αίμα. Θα χυθεί πολύ? μπλε αίμα!

ΑΕΣ


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα