Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πανηγυρική πρόκριση στους ?32?

Την πρόκρισή τους  στους ´32´ του Europa League πανηγύρισαν την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, ΠΑΟΚ και Αρης, σε ένα θετικό ποδοσφαιρικό διήμερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Τον χορό της πρόκρισης άνοιξε την Τετάρτη ο ΠΑΟΚ, ο οποίος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και νίκησε μέσα στο Ζάγκρεμπ τη Ντιναμό με 1-0, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Ο δικέφαλος του βορρά χρειαζόταν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά προκρίθηκε πανηγυρικά μέσα στο καυτό «Μάξιμιρ» με το γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο 60ο λεπτό.
ΥΠΟΔΟΧΗ ΜΕ? ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ
Μεγάλος αριθμός φιλάθλων του ΠΑΟΚ, υποδέχτηκε στις 2.30 το πρωί της Πέμπτης στο αεροδρόμιο ´Μακεδονία´ την αποστολή του ΠΑΟΚ που επέστρεψε την ώρα εκείνη από το Ζάγκρεμπ της Κροατίας με τον μεγάλο θρίαμβο στις αποσκευές της, την πρόκριση τους ´32´ του Γιουρόπα Λιγκ.
Οι ποδοσφαιριστές και ο τεχνικός Μάκης Χάβος αποθεώθηκαν από τους συγκεντρωμένους ενώ η θερμή ατμόσφαιρα και η υποδοχή σκιάστηκε από το θλιβερό περιστατικό της επίθεσης και του ξυλοδαρμού από ομάδα των συγκεντρωμένων ενός παραγωγού τηλεοπτικού καναλιού, που επέστρεφε μαζι με την αποστολή της ομάδας από την Κροατία. Ο άτυχος κάμεραμαν, ξυλοκοπήθηκε αναίτια πριν οι άνδρες της Αστυνομίας που ήταν επιφορτισμένοι με την τήρηση της τάξης μπορέσουν να τον προστατεύσουν.
ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ
Με γκολ του Ντάνιελ Τσέζαρεκ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και του Φατί στις καθυστερήσεις του δευτέρου, ο Αρης νίκησε 2-0 τη Ρόζενμποργκ, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του 2ου ομίλου της διοργάνωσης και σήμερα θα δώσει το ´παρών´ στην κλήρωση που θα διεξαχθεί στη Νιόν στις 2 το μεσημέρι. Ο Αρης έφτασε τους 10 βαθμούς και κατέκτησε τη δεύτερη θέση του 2ου ομίλου αφήνοντας εκτός συνέχειας την κάτοχο του τροπαίου Ατλέτικο Μαδρίτης.
ΑΠΟΥΣΑ Η ΑΕΚ
Απούσα από τη σημερινή κλήρωση στη Νιόν θα είναι η ΑΕΚ, η οποία χθες βράδυ έχασε το… τρένο της πρόκρισης καθώς ηττήθηκε μέσα στο ΟΑΚΑ με 0 – 3 από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.
Η Ενωση είχε τον έλεγχο του αγώνα και έχασε ευκαιρία να προηγηθεί, όταν ο Μπλάνκο αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 40?.
Οι Ρώσοι παίζοντας εξαιρετικά τις αντεπιθέσεις πέτυχαν 3 γκολ με τους Μπουκάροφ (43?), Ρόσινα (67?) και Ντενίσοφ (88?).


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα