Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Επέμβαση ο Ντούντου

Στη Βραζιλία αναμένεται να ταξιδέψει ο Ντουντού Σεαρένσε, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του τραυματισμού του. Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού θα υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης μηνίσκου με στόχο να επανέλθει υγιής στους αγωνιστικούς χώρους τη νέα χρονιά. Ο χρόνος αποθεραπείας του υπολογίζεται σε 2 – 3 εβδομάδες.
Εν τω μεταξύ, ο Ντένις Ρόμενταλ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη χθεσινή προπόνηση και κρίνεται αμφίβολος για την Κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λάρισα. Ο Δανός θα επανεξεταστεί, ίσως και εντός της ημέρας, από το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί καλύτερα.
Τέλος, ο Αλμπερτ Ριέρα έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το παιχνίδι στη Λάρισα. Φυσικά θα εξαρτηθεί από το αν και κατά πόσο ο Βάσκος τεχνικός κρίνει πως ο Ριέρα είναι αρκετά έτοιμος ώστε να ξεκινήσει στην αρχική 11άδα.

Αύριο η κρητική βραδιά του Γ. Φάρου
Ο Γαλανόλευκος Φάρος προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του, το αύριο Σάββατο 18 Δεκεμβρίου και ώρα 21.00 στο κέντρο “Πορτοκάλι”, για μια κρητική βραδιά με τον Ηλία Χορευτάκη.
Προσκεκλημένοι του συλλόγου θα είναι πολλοί επίσημοι από το χώρο του ποδοσφαίρου οι οποίοι και θα βραβευτούν όπως και οι ΠΑΕ Πλατανιάς και ΑΟ Χανιά. Τιμή προσκλησης 25 ευρώ. Προσκλήσεις – πληροφορίες στο τηλ. 6974331691.

Aπάντηση  Δ. Κουρκούτη στον Αρη Σ.
Με αφορμή ένα σχόλιο που έκαναν από τον Αρη Σούδας -ο προπονητής του συγκεκριμένα- για ακαταλληλότητα του γηπέδου Ελπίς+Νίκη ο ιδιοκτήτης του παραπάνω αθλητικού κέντρου Δ. Κουρκούτης έστειλε την παρακάτω απάντηση:
“Δεν μου προξενεί καμιά εντύπωση που το σχόλιο ότι “το γηπεδο Ελπις + Νικη δεν προσφερεται για αγωνες ανεξαρτητα απο την κακοκαιρια ” προερχεται απο ανθρωπους του Αρη Σουδας, καθοτι εχουν δειξει απο το παρελθον με παρομοιες κινησεις τους οτι τρεφουν καποια ανεξηγητη αντιπαθεια προς το γηπεδο “Ελπις + Νίκη” και ενω γνωριζουν οτι το γηπεδο αυτο ειναι ιδιοκτητο αρχίζοντας να λειτουργεί το 2004 για την αναβάθμιση του χανιώτικου ποδοσφαίρου. Οργανώνοντας παράλληλα σχολή ποδοσφαίρου με όλες τις νόμιμες λειτουργίες και άδειες -πρωτοπόρος στα Χανιά σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις στο χώρο του συγκεκριμένου αθλήματος. Για την διεξαγωγή δε των αγώνων ποδοσφαίρου κανείς δεν είναι αρμοδιότερος πλην της διοργανώτριας αρχής, της ΕΠΣΧ, που ορίζει αγώνες κυπέλλου και πρωταθλημάτων στο “Ελπις + Νίκη” και κρίνει την καταλληλότητα των γηπέδων. Σε απάντηση δε επισημαίνουμε ότι ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου μας είναι 92 μ. μήκος και 51μ. πλάτος όταν σύμφωνα με τον ΚΑΠ για τους μη διεθνείς αγώνες τα αντίστοιχα όρια είναι 90-120μ. και 45-90μ. Αρα λοιπόν όχι μόνο προσφέρεται για αγώνες Α´ κατηγορίας τοπικού αλλά και μεγαλύτερων κατηγοριών. Αλλωστε διαθέτει εξωπλισμένο ιατρείο, καφετέρεια, αποδυτήρια σύγχρονα και ο χώρος αναβαθμίζεται καθημερινά για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ομάδων και των φιλάθλων που τον επισκέπτονται.
Οποιος έχει έρθει στο “Ελπις + Νίκη” γνωρίζει καλά ότι όλες αυτές οι παροχές υπάρχουν. Παρακαλώ όπως οποιοδήποτε σχόλιο σας να είναι τεκμηριωμένο και όχι ασαφή και αόριστο.”

Στο Ηράκλειο θα γίνει
η ημερίδα κολύμβησης

Με δεδομένο ότι η 50αρα πισίνα του κολυμβητηρίου Χανίων είναι αδύνατον να έχει ζεστό νερό αύριο (λόγω του γνωστού προβλήματος με την έλλειψη πετρελαίου, παραμένει κλειστή εδώ και 10 ημέρες), η κολυμβητική ημερίδα ορίων-κατηγοριών, που διοργανώνει η ΠΕΚΥΚΡ και ήταν προγραμματισμένη να φιλοξενηθεί εκεί στις 18/12, θα διεξαχθεί τελικά στο Ηράκλειο.
Σε αυτήν, ο ΝΟΧ θα εκπροσωπηθεί με συνολικά 29 αθλητές-τριες, που είναι οι: Νίκος Αβαράκης, Μανώλης Σταυρουλάκης, Μάριος Στεφανουδάκης, Μανώλης Τρουλάκης, Νίκος Τρουλλινός, Στέλιος Αποστολάκης, Θανάσης Καχρής, Στέλιος Μαρακάκης, Βαγγέλης Οβάκογλου, Αλέξανδρος Πιταροκοίλης, Γιώργος Στόϊτσος, Στέλιος Τρουλάκης, Γιώργος Φουντουλάκης, Ιζαμπέλα Στεφανουδάκη, Κυριακή Γαρεδάκη, Άννα Αποστολάκη, Ροζάνα Λαμπαρδάκη, Νικολέτα Κορωναίου, Βερόνικα Ντουσάκη, Βαρβάρα Μποφίλη, Κατερίνα Φαρές, Κατερίνα Φωκά, Χριστίνα Γομπάκη, Μαρία Τζιλιβάκη, Άννα Ντουντουνάκη, Αργυρώ Στόϊτσου, Ιωάννα Μυλωνάκη, Άννα Χατζηδάκη και Μαράνια Λελάκη (δεν θα πάρει μέρος – λόγω ίωσης- η Ναταλία Κελαϊδή).
Ένα ακόμη χανιωτάκι που θ´ αγωνιστεί είναι ο Βαγγέλης Ντουσάκης, ο οποίος πήρε μεταγραφή  από τον ΝΟΧ, στον ΟΕΑΝΑ Βόλου.
Αναφερόμενος στην αυριανή διοργάνωση, ο προπονητής του χανιώτικου Ομίλου, Κώστας Τζιλιβάκης, δήλωσε: “Η συγκεκριμένη ημερίδα είναι η πρώτη σοβαρή διοργάνωση για μας στη νέα αγωνιστική περίοδο. Δε μπορώ να πω ότι περιμένω εντυπωσιακά αποτελέσματα, καθώς τα παιδιά είναι σφιγμένα και πιεσμένα από την πολύ προπόνηση, οπότε σημασία έχει ν? αποκτήσουμε αγωνιστική εμπειρία και τίποτε παραπάνω. Ελπίζω όμως από τη νέα χρονιά, το πρόβλημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή με το πετρέλαιο να ξεπεραστεί και τα παιδιά να είναι απόλυτα προσηλωμένα στους στόχους τους”.
* Απόδειξη του πόσο σημαντικά είναι για τον ΝΟΧ και τις δραστηριότητές του τα προβλήματα που δημιουργούν οι άδειες δεξαμενές πετρελείου, αποτελεί το γεγονός ότι αναβλήθηκαν οι προγραμματισμένοι γι´ αυτό το Σαββατοκύριακο αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών κολύμβησης, αλλά και η ημερίδα τεχνικής κολύμβησης.

Τ´ αποτελέσματα
στο εργασιακό μπάσκετ

“Λειψή” ήταν η 3η αγωνιστική του εργασιακού τουρνουά μπάσκετ της Α1 κατηγορίας (το οποίο διοργανώνει ο ΔΑΟΧ), αφού αγώνες έγιναν μόνο προχθές (αυτοί της περασμένης Δευτέρας αναβλήθηκαν, λόγω των εκλογών στο σύνδεσμο διαιτητών καλαθοσφαίρισης Κρήτης).  
Στην Π. Ηλεκτρική, λοιπόν, διεξήχθησαν τέσσερα παιχνίδια και από τους πρωτοπόρους έπαιξε μόνον ο Ναύσταθμος, που έκανε εύκολα το “τρία στα τρία”, ενώ την πρώτη τους νίκη πέτυχαν Οικοδόμοι και Πολυτεχνείο.
Συνοπτικά τ´ αποτελέσματα: Οικοδόμοι-Μηχανικοί 79-74, Πικάντικο Κίσαμος-Πολεμικό Ναυτικό 39-54, Ναύσταθμος-Mojo 72-55, Πολυτεχνείο-Ωρίωνας 50-34.
Αναβλήθηκαν τα παιχνίδια  Κάβα Κασιμάτης-Ελληνική Αστυνομία, Ασφάλειες Γλεντουσάκης-Βετεράνοι και ΙΝΚΑ Χανίων-ΤΕΙ.
Βαθμολογία (σε 3 αγώνες): Ναύσταθμος (τρεις νίκες) 6, Πολεμικό Ναυτικό (δυο νίκες-μια ήττα) 5, Βετεράνοι*, Ασφάλειες Γλεντουσάκης*, Κάβα Κασιμάτης* (με 2 νίκες), Οικοδόμοι, Μηχανικοί, Ωρίωνας, Πικάντικο Κίσαμος και Πολυτεχνείο (με μια νίκη-δυο ήττες) από 4, Ελληνική Αστυνομία*, ΙΝΚΑ Χανίων* (με μια νίκη- μια ήττα) και Mojo (με τρεις ήττες) από 3, ΤΕΙ* (με δυο ήττες) 2. Οι ομάδες με * έχουν αγώνα λιγότερο.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα