Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ ´Γ.ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ´
Ηχηρό μήνυμα κατά της φτώχειας
Το δικό τους μήνυμα για την φτώχεια έδωσαν σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν σε ξενοδοχείο της Αθήνας οι Ζινεντίν Ζιντάν, Ρονάλντο και Βαγγέλης Μαρινάκης, πριν από τον χθεσινοβραδινό φιλανθρωπικό αγώνα των αστέρων στο “Γ. Καραϊσκάκης”.
Ζιντάν και Ρονάλτο μίλησαν για το σπουδαίο αυτό φιλανθρωπικό γεγονός, παρουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη.
«Αρχίσαμε πριν από 8 χρόνια στην Ελβετία. Τα ματς πάντα γεμάτα. Ευχαριστούμε τους Έλληνες, που αποδεικνύονται φιλάνθρωποι. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε γιατί παρά τις δύσκολες στιγμές τους ανταποκρίθηκαν», ανέφερε ο “Ζιζού”.
Από την πλευρά του ο Ρονάλντο ευχαρίστησε «όλους τους παίκτες που ανταποκρίθηκαν αμέσως μόλις τους καλέσαμε γι´ αυτόν τον σκοπό και κυρίως όσους πλήρωσαν το εισιτήριο γι´ αυτό το ματς. Ξέρουμε πως η Ελλάδα ζει δύσκολες στιγμές οικονομικά, όμως όλοι εδώ κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να πετύχει αυτός ο αγώνας».
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε στη δύσκολη οικονομική συγκυρία ενώ τόνισε πως ο Ολυμπιακός “παραμένει ένα σωματείο κοντά στον λαό που αφουγκράζεται τα προβλήματά του και προσπαθεί να τα λύσει».

ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ Η ΕΦΕΣΗ
Με κόσμο ο Παναθηναϊκός την 15η αγωνιστική
Δεκτή έγινε χθες η έφεση του Παναθηναϊκού ο οποίος είχε τιμωρηθεί για τα επεισόδια που έγιναν στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, ανάμεσα σε νεαρούς και δυνάμεις των ΜΑΤ. Πλέον οι “πράσινοι” δεν είναι υπότροποι σε ενδεχόμενο τιμωρίας τους για τα επεισόδια της περασμένης Κυριακής στο ματς της Τρίπολης.
Μεγάλο ρόλο έπαιξε το έγγραφο της Αστυνομίας που στάλθηκε στις 8 Δεκεμβρίου, που ζητήθηκε από την πράσινη ΠΑΕ με παρέμβαση και του προέδρου του Παναθηναϊκού, Νικόλα Πατέρα και ανέφερε πως η Αστυνομία έπαιρνε θέση, τονίζοντας ότι η ημερομηνία του αγώνα ήταν την ίδια μέρα με τον θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου και δεν είχε σχέση με αθλητικό γεγονός. Τελικά το δικαστήριο αποφάσισε πως τα επεισόδια ήταν μεμονωμένα και όχι ευρείας κλίμακας και η ποινή έπεσε, κάτι που είχε ζητήσει και ο Παναθηναϊκός, δηλαδή να θεωρηθούν τα επεισόδια μεμονωμένα ή εκτεταμένα και να επιβληθεί χρηματική ποινή. Πάντως ο Παναθηναϊκός φαίνεται να βρίσκει τον? μπελά του από τον γ.γ. Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή, ο οποίος για ακόμα μία φόρα εμφανίζεται διατεθειμένος να απαγορεύσει τις μετακινήσεις των οπαδών του “τριφυλιού”, με αφορμή τα γεγονότα της Τρίπολης.

ΣΤΟ ´ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ´
Νίκη με Ηλιούπολη θέλει ο ΟΦΗ
Με στόχο τη νίκη αγωνίζεται σήμερα το μεσημέρι στο ´Γεντί Κουλέ´ ο ΟΦΗ, εναντίον της Ηλιούπολης. Ο τεχνικός της ηρακλειώτικης ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος, εν όψει του σημερινού αγώνα έκανε χθες την ακόλουθη δήλωση: «Είναι δεδομένο ότι όλοι οι παίκτες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, όπως κάνουν πάντα. Περιμένουμε ότι ο κόσμος του ΟΦΗ, που είναι η μεγάλη δύναμη της ομάδας και είναι συνεχώς κοντά μας, αύριο (σ.σ. σήμερα) θα γεμίσει πάλι το γήπεδο και θα βοηθήσει τους παίκτες με τον σωστό τρόπο που κάνει πάντα για να πάρει η ομάδα μας τη νίκη. Στόχος μας είναι τον ερχόμενο Μάιο ο ΟΦΗ να είναι στη Super League. Δεν μετράει για μας το ποιος θα είναι πρωταθλητής χειμώνα ή ποιος θα είναι πρωταθλητής μεταγραφών».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα