Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Διακοπή του αγώνα Ρόδος- ΑΟΧ

Στην Ρόδο παραμένει η αποστολή του ΑΟΧ, αφού το χθεσινό παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες -με το οποίο θα ολοκληρωνόταν η 13η αγωνιστική της Γ´ Εθνικής (Football League 2)- διεκόπη στο 39´ και ενώ το σκορ ήταν 0-0, λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου.
Έτσι, σύμφωνα με τον ΚΑΠ, ο αγώνας θα ολοκληρωθεί σήμερα από το λεπτό που σταμάτησε, εφ´ όσον βέβαια βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες.
Μπορεί το παιχνίδι ν´ άρχισε με τον χλοοτάπητα του Δημοτικού Σταδίου Ρόδου να είναι σε καλή κατάσταση, όμως ο ουρανός ήταν πολύ “βαρύς” (είναι χαρακτηριστικό ότι οι προβολείς άναβαν από το 1ο λεπτό). Έτσι, η ισχυρή βροχόπτωση που ακολούθησε τον μετέτρεψε σταδιακά σε…λίμνη (ειδικά η μια πλευρά του γηπέδου, μετά το 30´ προσφερόταν… για πόλο) και ο διαιτητής Μηλιάδης, βλέποντας ότι υπήρχε κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών, υποχρεώθηκε στο 39´ να διακόψει προσωρινά τον αγώνα και να πάει μαζί με τις δυο ομάδες στ´ αποδυτήρια.
Μετά από δέκα λεπτά επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο η κατάσταση δεν είχε αλλάξει και έτσι διέκοψε οριστικά το ματς.
Μέχρι τότε, οι γηπεδούχοι -και πρωτοπόροι της βαθμολογίας- είχαν δημιουργήσει τρεις καλές ευκαιρίες (4´ κεφαλιά του Μαραγκουδάκη απέκρουσε ο Συροκάκης, 21´ κεφαλιά και 38´ σουτ του Κακλαμάνου έστειλαν τη μπάλα λίγο άουτ), ενώ από την πλευρά του ΑΟΧ η καλύτερη ευκαιρία χάθηκε στο λεπτό της διακοπής, οπότε ο Γωνιωτάκης δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την ωραία ατομική του ενέργεια, αφού η μπάλα κόλλησε στη λάσπη (είχε προηγηθεί -στο 29´- εκτέλεση φάουλ του Ανυφαντάκη από πλεονεκτική θέση, που όμως δεν είχε ευτυχή κατάληξη).
Οι συνθέσεις των ομάδων (με τις οποίες θ´ αρχίσουν και σήμερα τον αγώνα).
Ρόδος (Γιώργος Στράντζαλης): Σουμουλίδης, Καραγιαννίδης, Λιόλιος, Ντάλας, Μαραγκουδάκης, Γήττας, Τσιφλίδης, Κακλαμάνος, Γ. Καντιμοίρης, Σκαρλάτος, Μανίκας.
Α.Ο. Χανιά (Γιώργος Προμπονάς): Συροκάκης, Παπακαστρίτσιος, Μποχώνης, Ιασωνίδης, Ανυφαντάκης,  Σελινιωτάκης,  Αντωνόπουλος, Βουρβαχάκης,  Δρακάκης, Τσάτσος, Γωνιωτάκης.
Για τη χανιώτικη ομάδα στον πάγκο θα βρίσκονται και οι Καλογεράκης, Χωραφάκης, Τσεσμελής, Τσιτλακίδης, Νικηταράς, Κουλάκης, Βασαδάκης.
Όπως προαναφέρουμε, διαιτητής θα είναι ο Μηλιάδης από την Μακεδονία (που έχει δείξει κίτρινη κάρτα στον Γήττα) και βοηθοί οι συντοπίτες του, Κατσικογιάννης, Αϊναλής.
Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας ορίστηκε Δευτέρα, επειδή το περασμένο Σάββατο στο ίδιο γήπεδο έπαιξε ο Διαγόρας.
* Η χανιώτικη αποστολή, εκτός από τα επιπλέον έξοδα διαμονής, έχει και πρόβλημα με τα αεροπορικά εισιτήρια της επιστροφής, τα οποία πρέπει ν´ αλλάξουν, χωρίς όμως να είναι σίγουρο ότι θα βρεθούν θέσεις


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα