Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ήττα στο τάι μπρέικ ο ΣΦΠΧ στη Β´ Εθνική βόλεϊ ανδρών
Δεν τα κατάφερε ο Σ.Φ.Π. Χανίων στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του για τον Α´ όμιλο του πρωταθλήματος της Β´ Εθνικής βόλεϊ ανδρών, αφού μετά από μια συναρπαστική αναμέτρηση που έγινε στο κλ. Χανίων, έχασε 2-3 σετ από τον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας. Περισσότερα στο αυριανό φύλλο.
* Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, η ΕΣΠΕΚ ανέβαλε τους χθεσινούς αγώνες βόλεϊ ανδρών και γυναικών, ενώ το Σάββατο -από τις χανιώτικες ομάδες- έπαιξαν μόνον οι παίδες (ΣΦΠΧ-ΟΑΧ 3-1) και αυτές του Α´ ομίλου των κορασίδων (Παγχανιακός-Κύδων1 0-3, Αετός-Α.Ο. Ακρωτηρίου 0-3).

Δ? ΕΘΝΙΚΗ
Επεισόδια στον Ταύρο
Επεισόδια σημειώθηκαν χθες στο τέλος της αναμέτρησης Φωστήρα – ΠΑΟΚ Γλυφάδας (1-1), όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης Δημήτρης Χατζής (αξιολογημένος Β? Εθνικής), δέχθηκε πέτρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του κι ενώ κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια, τα οποία πολιορκούνταν από εξαγριωμένους φιλάθλους των γηπεδούχων, που είχαν παράπονα από τη διαιτησία του. Ο Χατζής μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια όπου διαπιστώθηκε ότι ευτυχώς η πέτρα του δημιούργησε ένα πρήξιμο, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια με τη βοήθεια των συνεργατών του έκλεισε το Φ.Α., το οποίο είναι επιβαρυντικό για τον Φωστήρα.
?
ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Συλλήψεις για στοίχημα

Θεσσαλονίκη
Το ξεσκέπασμα πρακτορείου παράνομου στοιχήματος, πέτυχαν άντρες του τμήματος Παιγνίων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ύστερα από διακριτική επιτήρηση του χώρου και αιφνιδιαστική έρευνα, που πραγματοποιήθηκε προχθές το απόγευμα, σε καφενείο στην περιοχή της Τούμπας.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθη ο 42χρονος ημεδαπός υπεύθυνος του καταστήματος και ένας 41χρονος αλλοδαπός πελάτης, ενώ αναζητείται ο 53χρονος ιδιοκτήτης του καφενείου. Σε βάρος των εμπλεκομένων, σχηματίστηκε δικογραφία με τις, κατά περίσταση, κατηγορίες της παράβασης του Νόμου «περί Ρύθμισης θεμάτων ΟΠΑΠ» και άλλων συναφών διατάξεων, του Νόμου «περί Παιγνίων» και Υγειονομικών Διατάξεων.
?
ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ
Εκρηξη
σε σύνδεσμο

Θεσσαλονίκη
Υλικές ζημιές προκλήθηκαν στην είσοδο του Συνδέσμου Φιλάθλων του Αρη, όταν άγνωστοι στις 4.30 τα ξημερώματα της Κυριακής ενεργοποίησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό που τοποθέτησαν στην περιοχή Ευόσμου και συγκεκριμένα στην Οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου με Τζαβέλα. Μάλιστα στην περιοχή κλήθηκε και η Πυροσβεστική, για την κατάσβεση της φωτιάς, που ξέσπασε στην είσοδο του Συνδέσμου. Το συμβάν διερευνάται, ενώ άντρες της Αστυνομίας Θεσσαλονίκης κάνουν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

ΣΤΗΝ Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
Φωνάζει για διαιτησία η ΑΕΚ

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας και του Μιλτ Παλάσιο εξέδωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ, αμέσως μετά τη λήξη του εκτός έδρας αγώνα με την Καβάλα, που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη. Η Ενωση καταγγέλλει τη συμπεριφορά του Αμερικανού γκαρντ αναφέροντας ότι μετά τη λήξη του αγώνα έκανε άσεμνη χειρονομία προς τους φιλάθλους της ΑΕΚ, ενώ τονίζει ότι ακόμη κι αν τιμωρηθούν οι διαιτητές του αγώνα, κανείς δεν θα φέρει πίσω τους βαθμούς που έχασε στην Καβάλα.
Σε αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής (11-12 και 16/12/2010) στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

ΠΑΟΚ – Πανελλήνιος            76-55
Παναθηναϊκός – Άρης            93-62
Ηρακλής – Μαρούσι                 59-68
Περιστέρι – Ίκαρος Καλλιθέας 75-62
Κολοσσός Ρόδος – Πανιώνιος   73-49
Καβάλα – ΑΕΚ                        89-86
Ηλυσιακός – Ολυμπιακός         16/12

Ο αγώνας Ηλυσιακός – Ολυμπιακός θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη καθώς σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στο Βέλγιο τη Σαρλερουά για την Ευρωλίγκα.

Βαθμολογία (σε 8 αγώνες)                                
Παναθηναϊκός    16    
Ολυμπιακός    14-7αγ.
Περιστέρι     13    
Κολοσσός Ρόδου    13
Καβάλα     13
Άρης    12  
Ικαρος Καλλιθέας    12
ΠΑΟΚ     12
Μαρούσι    12
Πανιώνιος     11
ΑΕΚ     11
Ηρακλής     10    
Πανελλήνιος     9    
Ηλυσιακός     7-7αγ.    


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα