Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πλατανιάς – Ηρακλής Ψ. αύριο στο Μάλεμε

Το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του για το 2010 δίνει αύριο στο Μάλεμε ο Πλατανιάς (φωτ.) και απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνων θέλει να συνεχίσει το επιτυχημένο σερί ενώ ο ΑΟΧ αγωνίζεται την Δευτέρα στη Ρόδο.
Στο περιφερειακό έχουμε την τελευταία αγωνιστική για φέτος με τις δύο χανιώτικες ομάδες να έχουν την ευκαιρία για βαθμολογική ανάσα. Ειδικά ο Ακρίτας που φιλοξενεί στον Βάμο τους νεοφώτιστους Ασίτες ενώ ο Πανακρωτηριακός δίνει ντέρμπι ουραγών στην Βιάννο. Επίσης οι γυναίκες του ΑΟΧ σφραγίζουν αύριο τον τίτλο στο ΕΣ Χανίωβν ενώ στο τοπικό έχουμε την προτελευταία αγωνιστική της α´ φάσης. Αναλυτικότερα:
Γ´ Εθνική (13η αγωνιστική)
Πλατανιάς – Ηρακλής Ψ.
Να αποχαιρετήσουν με νίκη τους φιλάθλους τους θέλουν αύριο στις 3μμ στο Μάλεμε οι “ερυθρόλευκοι” και να διευρύνουν παράλληλα το σερί τους. Πέρυσι η καλύτερη επίδοση των γηπεδούχων ήταν 5 σερί αγωνιστικές αήττητοι (12η-16η αγωνιστική) και δύο συνεχόμενες νίκες (3-0 την Καλλιθέα την 13η και 1-0 εκτός τον Σαρωνικό την 14η). Ηδη μετράνε 7 αγωνιστικές αήττητοι και 3 σερί νίκες και μπορούν να βελτιώσουν την Κυριακή ακόμα περισσότερο τα ρεκόρ τους αυτά. Και να γίνουν παράλληλα μόλις η δεύτερη ομάδα του νοτίου ομίλου φέτος που πέτυχε το απόλυτο στα δύο συνεχιζόμενα εντός έδρας παιχνίδια. Βέβαια ο σύλλογος της Εύβοιας τόσο κατά την πρώτη του κάθοδο στα Χανιά όσο και γενικότερα με την εμφάνιση του στο πρωτάθλημα δείχνει να διαθέτει ένα πολύ αξιόλογο σύνολο που χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Το ευχάριστο για τον Τίμο Καβακά είναι ότι δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα -πλην των γνωστών Τσαρτσίδη, Μαυρομάτη- και έτσι θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα.
Διαιτητής θα είναι ο Τομίδης από την Πέλλα με βοηθούς τον Μιχάλογλου και τον Σίπκα από την ίδια Ένωση ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Τσαγκαράκης από το Ρέθυμνο και παρατηρητής διαιτησίας ο ηρακλειώτης Συριγωνάκης.
Ρόδος – ΑΟ Χανιά
Την Δευτέρα και όχι αύριο αυτό το παιχνίδι (3μμ) αφού σήμερα αγωνίζεται στο ίδιο γήπεδο ο Διαγόρας και οι χανιώτες θέλουν να συνεχίσουν το τελευταίο θετικό σερί εκτός έδρας κάτι όμως όχι εύκολο καθώς θα βρουν απέναντί τους την πρωτοπόρο τοπική ομάδα.
Ο Γιώργος Προμπονάς πάντως δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Μπουρμπάκη ο οποίος για προσωπικούς λόγους απείχε από τις τρεις τελευταίες προπονήσεις και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στη Ρόδο. Μάλιστα το ΔΣ τον καλεί να εξηγήσει τους λόγους της αποχής αυτής και εκεί θα φανεί αν μπορέσει να συνεχίσει στην ομάδα. Σίγουρα έχει προσφέρει πολλά στον σύλλογο -άλλωστε είναι και ο αρχηγός- και καλό θα είναι να βρεθεί μία χρυσή τομή μέσα σε λογικά πάντα πλαίσια για να συνεχίσει με τη μπλε φανέλα. Αυτή τη στιγμή άλλωστε ο ΑΟΧ είναι ένα από τα λίγα συνεπή σωματεία της κατηγορίας και αυτό θα πρέπει να εκτιμηθεί. Εδώ να προσθέσουμε ότι προέκυψε ένα διαδικαστικό πρόβλημα και δεν πληρώθηκαν οι παίκτες χθες τον μισθό Νοεμβρίου κάτι που θα γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Το πρόβλημα έχει να κάνει με το ότι πλέον συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ και άλλαξε ο ταμίας έτσι για να μπορέσουν να γίνουν οι συναλλαγές μέσω της τράπεζας θα πρέπει να ενημερωθεί η τελευταία με το σχετικό ΦΕΚ. Φυσικά επειδή για να γίνει αυτό μπορεί να χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα, η πληρωμή θα γίνει άμεσα με διευκόλυνση αφού τα λεφτά υπάρχουν.
Επίσης θα απουσιάσει ο τραυματίας Περράκης που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας και βέβαια οι Τριχιάς, Ανδρεάδης που αποχωρούν -ο τελευταίος είναι να εκτίσει και την ποινή της μίας αγωνιστικής από τις 4 κίτρινες.
Διαιτητής της αναμέτρησης της Δευτέρας θα είναι ο Μηλιάδης με βοηθούς τους Κατσικογιάννη και Αϊνάλη (Μακεδονία), 4ο τον Βουρνέλη και παρατηρητή διαιτησίας τον αθηναίο Ζερβό.
Στα μεταγραφικά ο Τεπετός εξακολουθεί να βρίσκεται πολύ κοντά και ίσως από Δευτέρα να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή. Από την άλλη κάποιες γραφειοκρατικές τυπικές διαδικασίες μπλοκάρουν την λύση των συμβολαίων Τριχιά και Ανδρεάδη αλλά σε επαφή και με την ΕΠΑΕ οι δύο πλευρές ελπίζουν ότι σύντομα θα ξεπεραστεί το πρόβλημα που προέκυψε.
Το υπόλοιπο αυριανό πρόγραμμα:
Αγ. Παρασκευή – Ρουφ: Ρατσιάτος (Αργολίδας)
Πανηλειακός – Κεραυνός Κερ.: Γιαννόπουλος (Αρκαδίας)
Απόλλων – Παναχαϊκή: Κοεμτζίδης (Κοζάνης)
Παναιγιάλειος – Βύζας Μεγ.: Παπαγεωργίου (Αρτας)
Χερσόνησος – Κόρινθος: Ανδρονικίδης (Πειραιά) με παρατηρητή διαιτησίας τον Αλογδιανάκη (Χανίων)
Αίας Σαλ. – Ασπρόπυργος: Μαστοροδήμος (Λάρισας)
Γ´ Εθνική γυναικών (4η αγωνιστική)
ΑΟ Χανιά – Αρης Αρχαγγέλου
Ενα μόνο βαθμό θέλουν αύριο στις 11.30 πμ στο ΕΣ Χανίων τα κορίτσια του ΑΟΧ για να εξασφαλίσουν τον τίτλο στον 4ο όμιλο της Γ´ Εθνικής και φυσικά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να χάσουν την ευκαιρία έχοντας νικήσει 8-0 μέσα στην Ρόδο.
Διαιτητής θα είναι ο ηρακλειώτης Γαρεφαλάκης με βοηθούς τους Τουρλουκάκη – Θεμελη.
Περιφερειακό (11η αγωνιστική)
Ακρίτας – Ασίτες
Από τον Σεπτέμβριο έχει να χαρεί τη νίκη στον Βάμο η ομάδα του Αποκόρωνα και αύριο στις 3μμ στο ίδιο γήπεδο θέλει να σπάσει το αήττητο του νεοφώτιστου συλλόγου. Δεν είναι εύκολο το έργο της όμως οι Ασίτες όπως φάνηκε και στα Καθιανά δεν είναι αχτύπητοι. Ο Τάκης Διακάκης αντιμετωπίζει και πάλι κάμποσα προβλήματα αφού στο απουσιολόγιο προστέθηκαν ο Ροζάκης που τραυματίστηκε μία εβδομάδα πριν στην Νέα Αλικαρνασσό αλλά και ο Ν. Θεοδωρακάτος. Απόντες επίσης οι μικροί Σαπουνάκης, Παπαδάκης και οι τρεις γνωστοί ενώ επιστρέφει στην 18άδα ο Κελαϊδής που αποθεραπεύτηκε αν και δεν είναι 100% έτοιμος και έτσι θα φανεί την τελευταία στιγμή αν θα χρησιμοποιηθεί έστω ως αλλαγή.
Διαιτητής θα είναι ο Μπινιχάκης από το Λασίθι με βοηθούς τους Χατζηανδρέου και Πετράκη και παρατηρητή διαιτησίας τον ρεθεμνιώτη Χριστοδουλάκη.
Πατούχας – Πανακρωτηριακός
Ντέρμπι ουραγών αύριο (3μμ) στη Βιάννο ανάμεσα σε δύο ομάδες που μάλλον αδικούνται από την βαθμολογική τους θέση. Δεν έχουν πετύχει όμως κάποιο τρίποντο και αυτό καλούνται να σταματήσουν την Κυριακή. Οι χανιώτες άφησαν υποσχέσεις για κάτι καλύτερο με την εμφάνιση τους την περασμένη αγωνιστική και μπορούν για ένα θετικό αποτέλεσμα.
Ο Τάκης Ματιγάκης μπορεί να υπολογίζει ξανά στους Σεληνιωτάκη, Δαμανάκη που εξέτισαν τις ποινές τους όχι όμως και στον Πενταράκη που παραμένει τραυματίας.
Διαιτητής θα είναι ο Σταυρουλάκης από το Ρέθυμνο με βοηθούς τους Μουρούτσο και Καπετάνιο ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο λασιθιώτης Παπαδάκης.
* Λόγω του ρεπό που ακολουθεί ο Πανακρωτηριακός θα δώσει αγώνα στο πρωτάθλημα μετά από 35 μέρες! Στο διάστημα αυτό και ανεξάρτητα του αυριανού αποτελέσματος θα προσπαθήσει να βελτιώσει αισθητά την εικόνα του και για τον λόγο αυτό θα προχωρήσει σε δύο τουλάχιστον μεταγραφές. Συγκεκριμένα ψάχνει ένα στόπερ και ένα σέντερ φόρ ενώ στοχεύει και σε αμυντικό χάφ.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια θα παίξουν αύριο στις 3μμ:
Αετός Αν. ? ΠΑΟΚ: Κανελάκης, Μαρινάκης, Καντεράκη (Χανιά), Λιάγκος (Λασιθίου)
Ρούβας ? Ιεράπετρα : Ντοκάκης, Μαρκετάκης, Τουλουπάκη (Χανιά), Κοντογιάννης (Ρεθύμνου)
Ρέθυμνο ? Γιούχτας : Μπουλέρος, Ανεζάκης, Μανιατάκης (Χανιά), Γιανναδάκης (Λασιθίου)
Ηρόδοτος ? ΠΟΑ : Μουρτζάκης, Δασκαλάκης, Ξυπάκης (Ηράκλειο), Χατζηδάκης (Χανίων)
Ρεπό: Επισκοπή
ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ
ΣΤΗΝ Α´ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προτελευταία αγωνιστική της α´ φάσης στην Α´ κατηγορία και σχεδόν όλοι οι αγώνες έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον σε πολλούς όμως μονάχα η μία ομάδα “καίγεται”. Ετσι λίγα είναι τα παιχνίδια που αναμένονται αμφίρροπα με το Παλαιόχωρα – Κορωνίδα να είναι ένα από αυτά. Ενώ σε άλλα όπως στο ΑΟΔΑ – Γρανίτης και το Ηρακλής Ν. – ΑΕ Κυδωνίας οι τυπικά γηπεδούχοι θέλουν μονάχα τη νίκη για να ελπίζουν ότι θα ανατρέψουν τα δεδομένα στο φινάλε. Το πρόγραμμα:
Σάββατο
Α´ κατηγορία (15.00)
Ικαρος Μ.  – Αρης Σ. στο Ελπίς+Νίκη, Δημοβασίλης (Καντεράκη – Σγουράκης), Αγγελάκης
Παλαιόχωρα – Κορωνίδα στον Ταυρωνίτη, Γιαννουλάκης (Τουλουπάκη – Μαρνέζος), Κουκλάκης
Κεραμειά – Μινώταυρος στη Μον. Ελιά, Μπουλέρος (Σώμης – Φανιουδάκης), Τσαγκαράκης
ΑΟΔΑ – Γρανίτης στον Αλικιανό, Τριανταφύλλου (Κατρανίτσας – Χάμπας), Κουρκούνας
Αστέρας Μ. – Θύελλα Κ. στα Κολυμπάρι, Ανεζάκης (Ντοκάκης – Λιβερόπουλος), Λεφάκης
ΑΟ Περιβολίων  – Ιδομενέας στη Σούδα, Κανελάκης (Καλλιγέρης – Κωνσταντόπουλος), Θεοδωρίδης
Ποσειδών – Ιωνία 2000 στις Μουρνιές, Μανιατάκης (Μιχελάκης – Μαραγκάκης), Γρυλλάκη
Ασπίδα – Δόξα Π. στα Νεροκούρου, Λέττας (Μαρινάκης – Μαρκετάκης), Κανελάκης
Γ´ κατηγορία (15.00)
Τάλως Συρ. – Υρτακίνα στον Πλατανιά, Παναγόπουλος (Μαρνέζος – Λεφάκης)
Διγενής – Πέργαμος στα Παλ. Ρούματα, Δρακακάκης (Καπιδάκης – Πασσάς), Χατζηδάκης
Παίδων (13.30)
Ικαρος Μ.  – Αρης Σ. στο Ελπίς+Νίκη, Σγουράκης (Καντεράκη – Δημοβασίλης)
Παλαιόχωρα – Κορωνίδα στον Ταυρωνίτη, Μαρνέζος (Τουλουπάκη – Γιαννουλάκης)
Σπάθα – Μινώταυρος στη Μον. Ελιά, Φανιουδάκης (Σώμης – Μπουλέρος)
ΑΟΧ – Γρανίτης στον Αλικιανό, Χάμπας (Κατρανίτσας – Τριανταφύλλου)
Πλατανιάς – Θύελλα Κ. στα Κολυμπάρι, Λιβερόπουλος (Ντοκάκης – Ανεζάκης)
ΑΟ Περιβολίων  – Ιδομενέας στη Σούδα, Κωνσταντόπουλος (Καλλιγέρης – Κανελάκης)
Πανακρωτηριακός – Ιωνία 2000 στις Μουρνιές, Μαραγκάκης (Μιχελάκης – Μανιατάκης)
Ακρίτας – Δόξα Π. στα Νεροκούρου, Μαρκετάκης (Μαρινάκης)
Κυριακή
Α´ κατηγορία (10.30)
Κρ. Αστέρας – Κισαμικός στον Ταυρωνίτη, Χρυσός (Παναγόπουλος – Μαρνέζος), Λεφάκης
Στις 15.00
Ηρακλής Ν. – ΑΕ Κυδωνίας στη Μον. Ελιά, Παναγόπουλος (Δρακακάκης – Δημοβασίλης), Γιαννακάκης
Β´ κατηγορία (10.30)
Ν. Αστέρας – Διαγόρας στη Μον. Ελιά, Λέττας (Κατρανίτσας – Λιβερόπουλος), Καπιδάκης
Χάλης – Σφακιά στον Αλικιανό, Δημοβασίλης (Χάμπας – Σγουράκης), Αγγελάκης
Στις 15.00
Απόλλων – Πλάτανος στη Σούδα, Γιαννουλάκης (Μαρνέζος – Κωνσταντόπουλος), Σταφυλαράκης
Δάφνη – Παγχανιακός στον Εμπρόσνερο, Χρυσός (Μαραγκάκης – Καλλιγέρης), Θεοδωρίδης
Τιτάν – Ροδωπού στις Καλύβες, Μιχελάκης (Κατρανίτσας – Αποστολάκης), Κουρκούνας
Γ´ κατηγορία (10.30)
ΑΕΚ Χανίων – Ατρόμητος στο Ελπίς+Νίκη, Μαραγκάκης (Πασσάς – Κωνσταντόπουλος), Γρυλλάκη
Φωστήρας – Αρης Βουκ. στα Νεροκούρου, Γιαννουλάκης (Δρακακάκης – Φανιουδάκης), Γιαννακάκης
Παίδων (9.00)
Νέοι Χανίων – Κισαμικός στον Ταυρωνίτη, Μαρνέζος (Παναγόπουλος – Χρυσός)
Στις 13.30
Ηρακλής Ν. – ΑΕ Κυδωνίας στη Μον. Ελιά, Δημοβασίλης (Δρακακάκης – Παναγόπουλος)
Τετάρτη
Β´ κατηγορία (15.00)
Ελ.Βενιζέλος – Νέοι Χανίων στο Ελπίς+Νίκη, Δρακακάκης (Φανιουδάκης – Δημοβασίλης), Λεφάκης
Ικαρος Τ. – Αμιλλα στον Ταυρωνίτη, Μιχελάκης (Μαρκετάκης – Μαραγκάκης), Σταφυλαράκης
ΙΝΚΑ – Ε.Θ.Κ. στα Νεροκούρου, Τριανταφύλλου (Χάμπας – Λιβερόπουλος), Κανελάκης
*Ανακοίνωση Διγενή: Το Δ.Σ. του ΑΟ Διγενής εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον πρόεδρο της ΕΠΣΧ Γ. Βούρβαχη για το θάνατο του πεθερού του Μιχάλη Καβρουδάκη.
ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ
Συνεχίζονται σήμερα τα πρωταθλήματα των μικρών κατηγοριών που διοργανώνει η ΕΠΣΧ. Το πρόγραμμα:
Προπαίδες
4η αγωνιστική
Ακ.Ν.Κυδωνίας – Ιωνία 2000 9.30 στη Μον. Ελιά, Δρακακάκης
ΑΟ Χανιά – Ικαρος Τ. 11.00 στη Μον. Ελιά, Δρακακάκης
ΑΟΔΑ – Μινώταυρος 9.30 στις Μουρνιές, Δημοβασίλης
ΑΕ Κυδωνίας – Πανακρ/κός 11.00 στις Μουρνιές, Δημοβασίλης
Σπάθα – Ιδομενέας 9.30 στα Νεροκούρου, Μανιατάκης
Ελ.Βενιζέλος – Τιτάν 11.00 στα Νεροκούρου, Μανιατάκης
Νέοι Χανίων – Αρης Σ. 9.30 στη Σούδα, Παναγόπουλος
Δόξα – Ακ.Ποδ.Σούδας 11.00 στη Σούδα, Παναγόπουλος
Τζούνιορ
4η Αγωνιστική
Ακ.Ν. Κυδωνίας – ΑΟΔΑ 9.00 στους Αγ. Αποστόλους, Μαρνέζος
Κρ.Αστήρ – Αρης Σ. 10.00 στους Αγ. Αποστόλους, Μαρνέζος
Νέοι Χανίων – Ιδομεν.2008 11.00 στους Αγ. Αποστόλους, Μαρνέζος
Ελ.Βενιζέλος – ΑΟ Χανιά 9.00 στο Ελπίς+Νίκη, Κωνσταντόπουλος
Δόξα – Μινώταυρος 10.00 στο Ελπίς+Νίκη, Κωνσταντόπουλος
Κισαμικός – Ηρακλής Ν. 11.00 στο Ελπίς+Νίκη, Κωνσταντόπουλος
ΑΟ Περιβολίων – ΑΕ Κυδωνίας 9.00 στο Αρένα, Μαραγκάκης
Πλατανιάς – Ιωνία 2000 10.00 στο Αρένα, Μαραγκάκης
Ποσειδών – Ικαρος Τ. 11.00 στο Αρένα, Μαραγκάκης
Τιτάν – Αστέρας Χ. 12.00 στο Αρένα, Μαραγκάκης
Ρεπό: Πανακρ/κός
Προτζούνιορ
4η Αγωνιστική
Ακ.Ν.Κυδωνίας – Ηρακλής Ν. 10.00 στο Καλτσέτο, Χάμπας
Ιδομενέας – Κρ.Αστήρ 11.00 στο Καλτσέτο, Χάμπας
Δόξα – Ελ.Βενιζέλος 12.00 στο Καλτσέτο, Χάμπας
Νέοι Χανίων – ΑΟ Χανιά 10.00 στη Μον. Ελιά, Φανιουδάκης
Πλατανιάς – Ποσειδών 11.00 στο Καλτσέτο, Χάμπας
ΑΟΔΑ – Σπάθα 12.00 στο Καλτσέτο, Χάμπας
Ιδομεν. 2008 – Μινώταυρος 10.00 στο Fair Play, Λιβερόπουλος
Ασπίδα – Ιωνία 2000 11.00 στο Fair Play, Λιβερόπουλος
Πανακρωτ/κός – Ακ.Ποδ.Σούδας 12.00 στο Fair Play, Λιβερόπουλος


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα