Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εορταστικές εκδηλώσεις

Εορταστικές εκδηλώσεις με στόχο την ενδυνάμωση της τοπικής αγοράς αλλά και τη διάχυση στον κόσμο του μηνύματος για αισιοδοξία, πραγματοποιεί ο Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνου με την ενίσχυση και τη συνεργασία του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου. Πρόκειται για ένα εορταστικό πακέτο εκδηλώσεων, που απευθύνεται στους κατοίκους της πόλης αλλά και στους επισκέπτες εντός και εκτός Κρήτης και το οποίο τα τελευταία χρόνια διοργανώνεται συνεχώς στην πόλη.
Το πρόγραμμα, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει:
– Κυριακή 19/12/2010: Με δημιουργική απασχόληση στο κέντρο νέων (Γερακάρη) του Δήμου Ρεθύμνου 11 π.μ. -4 μ.μ. Για πέντε ώρες ένα πρόγραμμα με εορταστικά ομαδικά παιχνίδια, κατασκευές, επιτραπέζια παιχνίδια, θεατρικό παιχνίδι, παραμύθια και μουσική για τα παιδιά, όσο οι γονείς θα είναι απασχολημένοι στην αγορά για ψώνια.
– Τετάρτη 22/12/2010: Ο Καραγκιόζης στο σπίτι του Πολιτισμού (Βερνάδου, παλιά πόλη) 6 μ.μ. με την παράσταση ´Ο Καραγκιόζης κι ο Καλικάντζαρος´ από τον κρητικό Καραγκιοζοπαίχτη κ. Νίκο Μπλαζάκη.
– Πέμπτη 23/12/2010: Ενα υπέροχο ´Πάρτυ με τον Μάγο´ στη Μεγάλη Πόρτα (Εθνικής Αντιστάσεως) 11.30 π.μ. – 1.30 μ.μ. Ο Χιονάνθρωπος παρέα με τον Μάγο υπόσχονται ένα δίωρο με πολλά κόλπα και μαγικά, μουσική, ευχές και δώρα για μικρούς και μεγάλους. Επίσης ´Το Πιο Γλυκό Πάρτυ´ στην οδό Αρκαδίου, στο ύψος της Μητρόπολης (πλατεία Καραολή) για μικρούς και μεγάλους με ζεστή σοκολάτα, κεράσματα, εορταστική μουσική και χορό με μεγαλοφιγούρες και προκλήσεις. Εκεί θα βρίσκεται και ξυλοπόδαρος Άγιος Βασίλης.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα