Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Θα παραιτηθεί από βουλευτής ο Γ. Δημαράς

Αθήνα
Εμμένει στην απόφασή του να παραιτηθεί από τη βουλευτική του έδρα την 1η Ιανουαρίου ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιάννης Δημαράς, αν και, όπως αναφέρει, πολλοί εκ των ψηφοφόρων της κίνησής του στις περιφερειακές εκλογές τού ζητούν να μην προχωρήσει στην απόφασή του αυτή, την οποία είχε ανακοινώσει το βράδυ της πρώτης Κυριακής των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Ο Γιάννης Δημαράς, ο οποίος μαζί με το Βασίλη Οικονόμου και τη Σοφία Σακοράφα είχαν, ως βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, καταψηφίσει το Μνημόνιο και ως εκ τούτου τέθηκαν εκτός της ΚΟ του κυβερνώντος κόμματος, κατήλθε στις εκλογές ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής.
Ωστόσο, παρά τα υψηλά δημοσκοπικά ποσοστά που είχε προ των εκλογών, στις κάλπες έλαβε 15,96% και ετέθη εκτός του δευτέρου γύρου και το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου δήλωσε πως θα παραιτηθεί από τη θέση του βουλευτή.
Ορισμένα δημοσιεύματα τον έφεραν να αλλάζει γνώμη για την παραίτησή του, αλλά χθες Παρασκευή με γραπτή ανακοίνωσή του ο Γιάννης Δημαράς αποσαφηνίζει ότι ισχύει η δήλωση της βραδιάς των εκλογών.
Ωστόσο, στη δήλωση υπογραμμίζει ότι η προσπάθεια στον περιφερειακό και στον κεντρικό πολιτικό στίβο θα συνεχιστεί, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι πιθανόν να επεξεργάζεται την ιδέα για νέο πολιτικό σχηματισμό.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα