Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σκόκο μέχρι το 2013

Τουλάχιστον μέχρι το 2013 θα φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ ο Νάτσο Σκόκο καθώς η Ένωση κάλυψε πλήρως τις οικονομικές απαιτήσεις του ´υδραυλικού´ με αποτέλεσμα ο Αργεντινός να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Ο Σκόκο έμεινε ικανοποιημένος από την πρόταση που του έγινε από τη διοίκηση και η αισιοδοξία που υπήρχε από την πλευρά της ΑΕΚ τις τελευταίες μέρες δικαιώθηκε χθες, με την υπογραφή του συμβολαίου.
Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου για την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ignacio Martin Scocco έως τον Ιούνιο του 2013».
Η εξέλιξη αυτή είναι ό,τι καλύτερο για την ΑΕΚ πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό καθώς αλλάζει το κλίμα που υπήρχε και ο κόσμος έχει έναν καλό λόγο για να πάρει τον δρόμο για το ΟΑΚΑ, σε συνδυασμό με τη βράβευση και του Θωμά Μαύρου!
Σε ό,τι αφορά το οικονομικό μέρος της συμφωνίας, η ΑΕΚ πρόσφερε τελικά στον Σκόκο συμβόλαιο με ένα εκατομύριο ευρώ καθαρά ετησίως, κάτι που ήθελε από την πρώτη στιγμή ο ποδοσφαιριστής. Η Ένωση θα πληρώσει και την εφορία, με αποτέλεσμα ο Σκόκο να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της. Στο συμβόλαιο προβλέπονται και μπόνους, το ύψος των οποίων δεν έχει γίνει γνωστό, για την επίτευξη προσωπικών και ομαδικών στόχων ενώ υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές ότι αν υπάρξει κάποια καλή πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, τότε η ΑΕΚ δε θα κλείσει τον δρόμο στον Σκόκο αν ο ίδιος εκδηλώσει την επιθυμία να αποχωρήσει.
ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Πρόθεση του Σταύρου Αδαμίδη και των μεγαλομετόχων, που σημειωτέον κάνουν την υπέρβαση στην περίπτωση του Αργεντινού, ήταν να αποσπάσουν το πολυπόθητο «ναι», πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Ο λόγος βέβαια έχει να κάνει με την αντιστροφή του κλίματος που επικρατεί και με την προσπάθεια βέβαια να ζεστάνουν ξανά τον κόσμο. Κάτι που βέβαια πέτυχαν, με την υπογραφή του 25χρονου άσου.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα