Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Ρικέλμε ?χτίζει? το Μπομπονέρα

Μπουένος Άιρες
Το ´αστέρι´ της Μπόκα Τζούνιορς, ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, αποφάσισε να δωρίσει τα μισά χρήματα από όσα προβλέπονται ετησίως στο συμβόλαιό του προκειμένου να συμβάλλει κι αυτός από την πλευρά του σε κάποιες εργασίες που πρόκειται να γίνουν στη θρυλική έδρα της ομάδας, το γήπεδο ´Μπομπονέρα´.
Όπως δήλωσε ο Αργεντινός διεθνής μέσος, ο οποίος είναι τραυματίας και θα αργήσει να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους ´αισθάνομαι πολύ άσχημα που δεν είμαι σε θέση να παίξω, οπότε τα χρήματα που έπρεπε να λάβω γι? αυτό το διάστημα τα δίνω στην ομάδα για να τα χρησιμοποιήσει στη βελτίωση του αγωνιστικού χώρου ή των αποδυτηρίων του σταδίου´.
Να σημειωθεί, πάντως, ότι στις τάξεις του Συλλόγου υπάρχει διαμάχη σχετικά με τους όρους ανανέωσης της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Αρχικά η Μπόκα είχε προσφέρει στον ποδοσφαιριστή διετές συμβόλαιο, όμως αυτός απαίτησε και τελικώς έλαβε τετραετές. Το ποσό που χαρίζει ο Ρικέλμε ανέρχεται σε περίπου 625.000 δολάρια. «Πέρυσι έπαιξα χωρίς να πάρω χρήματα και έκανα κακό στο γόνατό μου. Είμαι οπαδός της ομάδας και μιλάω με τον πρόεδρο, έτσι ώστε τα χρήματα που πρέπει να πάρω για αυτούς τους έξι μήνες (σ.σ. το διάστημα της απουσίας του) να χρησιμοποιηθούν προκειμένου να γίνουν χρήσιμα πράγματα στο στάδιο», δήλωσε ο Ρικέλμε στον τηλεοπτικό σταθμό ´Fox Sports´ και συμπλήρωσε: ´Δεν αισθάνομαι καλά, δεν μπορώ να πάρω τα χρήματα γι? αυτούς τους έξι μήνες´.
Το τετραετές συμβόλαιο που υπέγραψε με τη Μπόκα τον περασμένο Ιούνιο θα τον κάνει πλουσιότερο κατά περίπου 5 εκατομμύρια δολάρια. Ο Ρικέλμε υποβλήθηκε σε επέμβαση τον Μάιο, εξαιτίας ενός προβλήματος στο μηνίσκο του αριστερού γονάτου του, όμως η επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μπόκα Τζούνιορς καθυστέρησε περισσότερο από όσο αρχικώς είχε προβλεφθεί.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα